ACADEMY

Στοχευμένη εκπαίδευση σε τομείς της ελληνικής οικονομίας όπου υπάρχει κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων

Τι είναι

Η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά των δράσεων μας!
Γι αυτό επενδύουμε διαρκώς σε πρωτοβουλίες και προγράμματα προστιθέμενης αξίας, όπως το ReGeneration Academy, τη «θερμοκοιτίδα» του προγράμματος για up/re skilling.


Μέσω της ευέλικτης και plug-and-play δομής του ReGeneration Academy, εντοπίζουμε τους ανερχόμενους και ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν σοβαρή έλλειψη ταλέντου και προσφέρουμε εξειδικευμένη εκπαίδευση, σε συνεργασία με έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς.


Με την πολύτιμη στήριξη των στρατηγικών μας συνεργατών όπως η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Τιταν, η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, το ΙΝΣΕΤΕ, η Microsoft, η ΕΥ, η Sunlight, η Papastratos, ο Όμιλος Εταιρειών Βιοχάλκο, ο ΣΕΒ κ.ά, το ReGeneration Academy έχει προσφέρει χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης και προσομοίωσης της αγοράς εργασίας στους ακόλουθους πυλώνες, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, και πλέον σε όλη την Ελλάδα μέσω του νέου virtual μοντέλου που έχουμε δημιουργήσει:

 • Digital Marketing
 • Business Intelligence, Data Science, AI & ML
 • Cloud Tools, DevOps Engineering, Web Development, Mobile Apps Development, UI/UX
 • Project Management with Agile Methodologies
 • Human Resources Management
 • Supply Chain Management
 • Hospitality
 • AgriFood
 • Customer Experience
 • DevSecOps
 • CFO
 • Consulting
 • Sustainable Entrepreneurship
 • Fintech
 • Quality Assurance κ.ά.

Project Future

Toν Οκτώβριο του 2018, το ReGeneration συνάντησε το φρέσκο όραμα της Τράπεζας Πειραιώς για τη στήριξη του αύριο της νέας γενιάς, και λειτουργώντας ως πολλαπλασιαστής ισχύος για την ανάπτυξη των νέων, συνεργαστήκαμε στη δημιουργία του Project Future, του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του ReGeneration με τους πολύτιμους πόρους της Τράπεζας Πειραιώς, το πρόγραμμα έχει στόχο να συνδέσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, συμβάλλοντας στην εξειδίκευση νέων πτυχιούχων σε τομείς που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς.

Το Project Future πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με δύο κύκλους (Μάρτιο και Οκτώβριο). Έως σήμερα έχουν υλοποιηθεί 10 κύκλοι με εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε τομείς όπως: Digital Marketing & eCommerce, γλώσσες προγραμματισμού, Data Science, Supply Chain Management, Human Resources Management, Sustainable Entrepreneurship κ.ά

Οι Ακαδημίες μας

Με νέα θεματική επιστρέφει η πετυχημένη πρωτοβουλία ReGeneration Academy for Digital Acceleration powered by TITAN. Απαντώντας στην ζήτηση της αγοράς και στις ανάγκες των αποφοίτων έρχεται για πρώτη φορά το Data Engineering Lab και διευρύνει τους τομείς εκπαίδευσης που αγγίζει το δυναμικό πρόγραμμα το οποίο φέρει την υπογραφή του Ομίλου ΤΙΤΑΝ σε συνεργασία με το ReGeneration.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 15/04/2024 14:00
Το ReGeneration Academy on Marine Engineering Powered by DNV στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος της εκπαίδευσης των νέων μηχανικών και της πραγματικότητας της ναυτιλιακής βιομηχανίας!
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 05/02/2024 14:00
Η ναυαρχίδα του ReGeneration, για νέους και νέες πτυχιούχους από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ανοίγει για 18η φορά τις πόρτες της! Με έμφαση στην κατάρτιση σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζουμε τους/τις finalists του προγράμματος για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 2000+ εταιρείες του δικτύου του ReGeneration. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε όλους και όλες.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 05/02/2024 14:00
Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης είναι εδώ: η Microsoft σε συνεργασία με το ReGeneration εκπαιδεύει και πιστοποιεί δωρεάν 1000 άτομα από όλη τη χώρα με στόχο την άμεση απασχόληση τουλάχιστον του 50%. Με ίση εκπροσώπηση γυναικών & ανδρών, το πρόγραμμα απευθύνεται για πρώτη φορά και σε άτομα έως 55 ετών με ή χωρίς εκπαιδευτικό υπόβαθρο STEM ή/και επιστήμης υπολογιστών. Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα έχουν τη δυνατοτητα να επιλέξουν την εκπαιδευτική ενότητα που ταιριάζει καλύτερα στις γνώσεις, στους στόχους και στα επαγγελματικά τους σχέδια.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 22/01/2024 14:00
Η ναυαρχίδα του ReGeneration, για νέους και νέες πτυχιούχους από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ανοίγει για 17η φορά τις πόρτες της! Με έμφαση στην κατάρτιση σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζουμε τους/τις finalists του προγράμματος για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 2000+ εταιρείες του δικτύου του ReGeneration. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία. Με έμφαση στην κατάρτιση σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζουμε τους/τις finalists του προγράμματος για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 2000 εταιρείες του δικτύου του ReGeneration. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε όλους και όλες.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 31/10/2023 14:00
H Microsoft & το ReGeneration επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία και η πετυχημένη πρωτοβουλία “DigiYouth” ανανεώνεται φέρνοντας καινοτόμες ακαδημίες σε τομείς αιχμής!
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 09/05/2023 14:00
Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab 3 powered by TITAN επιστρέφει μετά τα πολύ επιτυχημένα Data Science Lab που υλοποιήθηκαν το 2020 και 2021. Το πρόγραμμα αποτελεί την τέταρτη συνεχόμενη συνεργασία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ με το ReGeneration.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 31/03/2023 14:00
* ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ * To ReGeneration Academy on Data Engineering Vol. 2, powered by EY αποτελεί και φέτος μια εποικοδομητική συνεργασία του ReGeneration και της EY, με training partner την Code.Hub, ως μια ακόμα εξειδικευμένη ακαδημία στον τομέα του Data Engineering. Η συγκεκριμένη, απευθύνεται σε νέους/ες, με στόχο την εκπαίδευση, την ενδυνάμωση και την ένταξη τους σε σχετικούς ρόλους στη σύγχρονη αγορά εργασίας.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 24/02/2023 14:00
*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* H Microsoft & το ReGeneration επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία και η πετυχημένη πρωτοβουλία “DigiYouth” ανανεώνεται φέρνοντας καινοτόμες ακαδημίες σε τομείς αιχμής!
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 23/02/2023 14:00
H Microsoft & το ReGeneration επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία και η πετυχημένη πρωτοβουλία “DigiYouth” ανανεώνεται φέρνοντας καινοτόμες ακαδημίες σε τομείς αιχμής! Η νέα χρονιά ξεκινά δυναμικά με το νέο “ReGeneration Academy on Technical Business Analysis 4 Women powered by Microsoft” το οποίο έχει στόχο την ενδυνάμωση της γυναικείας παρουσίας στον κλάδο της Τεχνολογίας. Το πρόγραμμα προσφέρει εντατική  κατάρτιση σε περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες και ευκαιρίες τοποθέτησης σε καίριες θέσεις εργασίας μειώνοντας έτσι ενεργά το φυλετικό χάσμα στους τομείς της Τεχνολογίας.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 31/01/2023 14:00
Η ναυαρχίδα του ReGeneration, για νέους και νέες πτυχιούχους από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ανοίγει για 16η φορά τις πόρτες της! Με έμφαση στην κατάρτιση σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζουμε τους/τις finalists του προγράμματος για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 1600 εταιρείες του δικτύου του ReGeneration. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 07/02/2023 14:00
Η επιτυχία των πρώτων ακαδημιών της συνεργασίας της Microsoft Hellas και του ReGeneration μέσω της πρωτοβουλίας DigiYouth, οδήγησε στην επανάληψη τους για 3η φορά, με στόχο την κατάρτιση των νέων στις πλέον περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες και την τοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας. Έτσι, το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft έρχεται και είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Cloud Tools & Technologies, σχετικά με την ανάπτυξη Web εφαρμογών και λύσεων στο Microsoft Azure.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 05/10/2022 14:00
Η ναυαρχίδα του ReGeneration, για νέους και νέες πτυχιούχους από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ανοίγει για 15η φορά τις πόρτες της! Με έμφαση στην κατάρτιση σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζουμε τους/τις finalists του προγράμματος για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 1600 εταιρείες του δικτύου του ReGeneration. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 28/09/2022 14:00
Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το ReGeneration προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, συμβουλευτικής και απασχόλησης για την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου Αυτοματιστή. Το πρόγραμμα εντάσσεται στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ Skills4Jobs, με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την απασχόληση στις ποιοτικές θέσεις εργασίας που προσφέρουν οι οργανωμένες, σύγχρονες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 05/07/2022 14:00
Ο ΣΕΒ σε συνεργασία με το ReGeneration προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων, συμβουλευτικής και απασχόλησης για την ειδικότητα του Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής. Το πρόγραμμα εντάσσεται στην πρωτοβουλία του ΣΕΒ Skills4Jobs, με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την απασχόληση στις ποιοτικές θέσεις εργασίας που προσφέρουν οι οργανωμένες, σύγχρονες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις-μέλη του ΣΕΒ.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 05/07/2022 14:00

Powered by VIOHALCO COMPANIES

Το ReGeneration και οι εταιρείες της Viohalco συνεργάζονται στην υλοποίηση της εξειδικευμένης Ακαδημίας «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies», με στόχο την εκπαίδευση, την ενδυνάμωση και την απασχόληση νέων πτυχιούχων στον κλάδο των Μηχανικών.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 03/05/2022 14:00
Στο DigiYouth Initiative 3.0 περιλαμβάνεται και η νέα εξειδικευμένη ακαδημία αποκλειστικά για γυναίκες "ReGeneration Academy 4Women In Software Quality Assurance – Testing powered by Microsoft", η οποία επιδιώκει τη μείωση του ψηφιακού φυλετικού χάσματος στους τομείς πληροφορικής και τεχνολογίας.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 24/02/2022 14:00
Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Project Management Lab powered by TITAN αποτελεί μία ακόμη συνεργασία του Ομίλου ΤΙΤΑΝ με το ReGeneration, μετά τα πολύ επιτυχημένα Data Science Labs που υλοποιήθηκαν το 2020 και το 2021, με τη συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων να έχουν τοποθετηθεί στην αγορά εργασίας.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 24/02/2022 14:00
Η ναυαρχίδα του ReGeneration, για νέους και νέες πτυχιούχους από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ανοίγει για 14η φορά τις πόρτες της! Με έμφαση στην κατάρτιση σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζουμε τους/τις finalists του προγράμματος για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 1600 εταιρείες του δικτύου του ReGeneration. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 08/02/2022 14:00
Το πρωτοφανές θετικό αποτύπωμα της επιτυχημένης συνεργασίας της Microsoft Hellas και του ReGeneration, του μεγαλύτερου προγράμματος απασχόλησης και εκπαίδευσης για νέους πτυχιούχους στην Ελλάδα, συνεχίζεται με την πρωτοβουλία DigiYouth vol.3. Η πρωτοβουλία έχει στόχο την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των νέων της χώρας ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ με αποτέλεσμα την αύξηση της απασχολησιμότητας τους και την ένταξη τους στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 01/02/2022 14:00
Η πολύ επιτυχημένη συνεργασία στην πρωτοβουλία ReGeneration DiGiYouth Initiative Ι & ΙΙ powered by Microsoft, οδήγησε στο σχεδιασμό του “The ReGeneration Initiative: Upskilling Greek Youth for the Digital Era powered by Microsoft”, ενός νέου και πιο διευρυμένου up/reskilling προγράμματος για όλους τους νέους της χώρας μας, που εστιάζει στις περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το μέλλον της εργασίας. Η εν λόγω πρωτοβουλία, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης πρόκειται να ωφελήσει 1.000 νέες και νέους παρέχοντας περίπου 20.000 ώρες εκπαίδευσης σε ήπιες και ψηφιακές δεξιότητες.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 06/12/2021 14:00
Το ReGeneration, το μεγαλύτερο πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης για νέους πτυχιούχους και η Sunlight, εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις αποθήκευσης ενέργειας, παρουσιάζουν για πρώτη φορά το “ReGeneration Academy on Production Engineering, powered by Sunlight”. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Μηχανική Παραγωγής (Production Engineering) με στόχο την εκπαίδευση, εξειδίκευση, ενδυνάμωση και απασχόληση νέων πτυχιούχων, με έμφαση στη Βόρεια Ελλάδα.*
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 23/11/2021 14:00
To ReGeneration Academy for Women in Data Engineering powered by EY αποτελεί τη νέα μεγάλη συνεργασία του ReGeneration και της EY με training partner την Code.Hub και είναι μια ακόμα εξειδικευμένη ακαδημία στον τομέα του Data Engineering που απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες γυναίκες με στόχο την εκπαίδευση, ενδυνάμωση και την ένταξη τους σε σχετικούς ρόλους στη σύγχρονη βιομηχανία.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 23/11/2021 14:00
Η ναυαρχίδα του ReGeneration, για νέους και νέες πτυχιούχους από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ανοίγει για 13η φορά τις πόρτες της! Με έμφαση στην κατάρτιση σε ήπιες δεξιότητες, προετοιμάζουμε τους/τις finalists του προγράμματος για να διεκδικήσουν δυναμικά την επόμενη θέση τους στην αγορά εργασίας, σε μια από τις 1300 εταιρείες του δικτύου του ReGeneration. Το πρόγραμμα είναι προσβάσιμο σε άτομα με αναπηρία.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 28/09/2021 14:00

with the support of the U.S. Embassy in Greece & AB Vassilopoulos

Το ReGeneration με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και της ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζουν από κοινού, για πρώτη φορά, το ReGeneration FEMpowerment Initiative, μια δυναμική πρωτοβουλία με στόχο την ουσιαστική προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση των νέων επαγγελματιών ώστε να επιτευχθεί μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και ενεργής συμμετοχής των γυναικών στο κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα της χώρας.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 28/09/2021 14:00
Η επιτυχία των πρώτων ακαδημιών της συνεργασίας της Microsoft Hellas και του ReGeneration μέσω της πρωτοβουλίας DigiYouth, οδήγησε στην επανάληψη τους με στόχο την κατάρτιση των νέων στις πλέον περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες και την τοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας. Το ReGeneration Academy on Big Data & Artificial Intelligence powered by Microsoft έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά και είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών αλλά και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Big Data, Data Science, Artificial Intelligence και Machine Learning στο Microsoft Azure.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 28/09/2021 14:00
Η επιτυχία των πρώτων ακαδημιών της συνεργασίας της Microsoft Hellas και του ReGeneration μέσω της πρωτοβουλίας DigiYouth, οδήγησε στην επανάληψη τους με στόχο την κατάρτιση των νέων στις πλέον περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες και την τοποθέτησή τους στην αγορά εργασίας. Έτσι, το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft έρχεται για 2η συνεχόμενη χρονιά και είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Cloud Tools & Technologies, σχετικά με την ανάπτυξη Web εφαρμογών και λύσεων στο Microsoft Azure.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 28/09/2021 14:00

In partnership with INCO ACADEMY – WORK IN TECH WITH SUPPORT FROM GOOGLE.ORG

Το ReGeneration Academy on Female IT Career pathways in partnership with INCO Academy - Work In Tech with support from Google.org αποτελεί μια ακόμη εξειδικευμένη Ακαδημία του ReGeneration που απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες γυναίκες με στόχο την ενδυνάμωσή τους και την ένταξή τους σε οργανικές θέσεις εργασίας στον τομέα του IT και όχι μόνο.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 31/05/2021 14:00

Powered by PAPASTRATOS

To ReGeneration Academy on Data Science powered by Papastratos αποτελεί τη νέα μεγάλη συνεργασία του ReGeneration με την Παπαστράτος και είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Επιστήμη Δεδομένων (Data Science). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που έχει στόχο να μεταφέρει εξειδικευμένες, πρακτικές γνώσεις σε νέους πτυχιούχους, σε έναν τομέα αιχμής, με μεγάλη απήχηση και ανάπτυξη στην αγορά εργασίας.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 25/08/2021 14:00
Αποτελεί την 3η Ακαδημία του ReGeneration σε συνεργασία με τη Microsoft, στο πλαίσιο του DiGiYouth Initiative και έχει στόχο να ενδυναμώσει την νέα γενιά γυναικών επαγγελματιών της τεχνολογίας και να τις εφοδιάσει με τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε ένα κλάδο που μέχρι σήμερα υπο-εκπροσωπείται από το γυναικείο φύλο.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 28/02/2021 00:00
Στο πλαίσιο της προσπάθειας επιτάχυνσης της μετάβασης στη νέα ψηφιακή εποχή, ο ΤΙΤΑΝ συμπράττει με το ReGeneration και την Code.Hub για την υλοποίηση του ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab ΙΙ – Powered by TITAN, ενός προγράμματος απόκτησης/ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους και νέες που θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τον χώρο τους στην αγορά εργασίας όπως διαμορφώνεται στην ψηφιακή εποχή.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 23/11/2020 12:00
Το ReGeneration Academy on Cloud Tools & Technology powered by Microsoft είναι ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με Cloud Tools & Technologies, το οποίο συγκεκριμένα εξειδικεύεται στην ανάπτυξη Web εφαρμογών και λύσεων στο Microsoft Azure, που έχει σχεδιάσει το ReGeneration και η Microsoft, με training partner την Code.Hub.
Οι αιτήσεις έκλεισαν στις 28/09/2020 12:00

Δεν υπάρχουν ενεργά προγράμματα αυτή την στιγμή.

Ολοκληρωμένα Προγράμματα Project Future
BUSINESS INTELLIGENCE & DATA ENGINEERING

powered by: CODE.HUB

Project Future: 10οs κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Business Intelligence & Data Engineering powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα διάρκειας 100 ωρών σε 8 εβδομάδες, θεωρητικής και κυρίως πρακτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τη χρήση κορυφαίων εργαλείων, που χρησιμοποιούνται στο χώρο των δεδομένων, σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών, όπως Relational Databases και Big Data και αντίστοιχα σύγχρονων γλωσσών επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων, όπως SQL και DAX, τόσο σε υποδομές τοπικού επιπέδου όσο και στο cloud.

TOURISM - FRONT OFFICE CERTIFICATE

powered by: BCA COLLEGE

Project Future: 10os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*

To πρόγραμμα Tourism – Front Office Certificate powered by BCA COLLEGE, σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 52 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών του τουρισμού με την υπογραφή του BCA College και σε συνεργασία με tourism experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με καταξιωμένα στελέχη του τουρισμού για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του τουρισμού.

HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

powered by: AUEB

Project Future: 10os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*

To πρόγραμμα Human Resources Management powered by AUEB (Athens University of Economics & Business), σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 90 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με την υπογραφή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με HR experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο, σε προκαλεί να εξασκήσεις αυτά που μαθαίνεις σε business games και hands-on ασκήσεις και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με έμπειρα στελέχη HR για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του HR.

BANKING CONSULTING

powered by: ACCENTURE

Project Future: 10os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Banking Consulting Academy powered by Accenture, σε αποκλειστική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και το ReGeneration, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στο συμβουλευτικό κλάδο για να υποστηρίξεις το μετασχηματισμό των τραπεζικών οργανισμών.

Μέσω του προγράμματος “Banking Consulting Academy” θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το αντικείμενο εργασίας, τις απαιτήσεις και τις καθημερινές προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον τραπεζικό τομέα.

MOBILE DEVELOPMENT WITH C#

powered by: NATECH FINANCIAL SOFTWARE

Project Future: 10os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*

Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Mobile Development with C# powered by Natech Financial Software, σε αποκλειστική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και το ReGeneration, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον τομέα του Mobile Development.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 50 ωρών σε 5 εβδομάδες, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση γύρω από το Mobile Development with C#.

DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS

powered by: EY

Project Future: 10os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*

Το Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 107 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στo Digital Marketing & eCommerce. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών σου στο DigiCamp, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος, αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του Digital Marketing και του eCommerce. Στη συνέχεια, σε περιμένουν ακόμη 6 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης από την Google.

PROJECT MANAGEMENT WITH AGILE SPECIALIZATION

powered by: CODE.HUB

Project Future: 10os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Project Management with Agile Specialization powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής (hands-on) εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε Project Management και Agile Methodologies. 

Σε 60 ώρες, που θα εκτυλιχθούν σε 5 εβδομάδες, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν πως να αξιοποιούν την Τεχνολογία και τα σύγχρονα εργαλεία management, στα πλαίσια της ανάγκης των εταιρειών για Ψηφιακό Μετασχηματισμό (Digital Transformation), στο ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον, στην εποχή της Ψηφιακής Οικονομίας (Digital Economy). 

CLOUD ENGINEERING ACADEMY

powered by: ACCENTURE

Project Future: 9os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Cloud Engineering Academy powered by Accenture, σε αποκλειστική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και το ReGeneration, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων για να υποστηρίξεις τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 100 ωρών σε 7 εβδομάδες, έχει αναπτυχθεί από κορυφαία στελέχη της Accenture, αξιοποιώντας την διεθνή εμπειρία τους σε σύνθετα έργα cloud από όλους τους κλάδους της οικονομίας. Η εκπαίδευση καλύπτει βασικές και προχωρημένες αρχές στον τομέα του Cloud Engineering, δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό και την υλοποίηση σύγχρονων Cloud υποδομών στο Microsoft Azure.

BANKING CONSULTING ACADEMY

powered by: ACCENTURE

Project Future: 9os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*  Το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Banking Consulting Academy powered by Accenture, σε αποκλειστική συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και το ReGeneration, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στο συμβουλευτικό κλάδο για να υποστηρίξεις το μετασχηματισμό των τραπεζικών οργανισμών.

Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 60 ωρών σε 5 εβδομάδες, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση γύρω από τις βασικές τραπεζικές έννοιες, όπως είναι τα μοντέλα λειτουργίας των τραπεζών, τα σχήματα πληρωμών και καρτών, τα δανειακά και επενδυτικά προϊόντα. Επιπρόσθετα καλύπτει μια αναλυτική εισαγωγή στις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως είναι η Τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), η εκτεταμένη πραγματικότητα (XR) και το Metaverse, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να ενημερωθείς για τη σημασία και τον αντίκτυπο της βιωσιμότητας και των κριτηρίων ESG στον τραπεζικό κλάδο.

TOURISM-FRONT OFFICE CERTIFICATE

powered by: BCA COLLEGE

Project Future: 9os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ*  To πρόγραμμα Tourism – Front Office Certificate powered by BCA COLLEGE, σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 52 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών του τουρισμού με την υπογραφή του BCA College και σε συνεργασία με tourism experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με καταξιωμένα στελέχη του τουρισμού για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του τουρισμού.

IT RECRUITMENT ACADEMY

powered by: CODE.HUB

Project Future: 9os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Η εξειδικευμένη εκπαίδευση IT Recruitment Academy powered by Code.Hub, θα σου δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους/στις συμμετέχοντες/ουσες για να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο της Επιλογής Προσωπικού στον κλάδο της Τεχνολογίας.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης πάνω σε βασικές αρχές αλλά και προχωρημένες ορολογίες αναφορικά με: το Tech Recruitment, τα Technology Stacks, τα Tech Tools, το Employer Branding, τα Structured Interviews και τα απαραίτητα Negotiation Skills, διάρκειας 60 ωρών σε 3 εβδομάδες.

JAVA-SPRING-MICROSERVICES

powered by: CODE.HUB

Project Future: 9os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Java|Spring|Microservices powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών με σημείο αναφοράς τη γλώσσα προγραμματισμού Java και το κυρίαρχο framework ανάπτυξης enterprise εφαρμογών Spring εστιάζοντας σε αντικείμενα, όπως το Object-Oriented Programming, Database Programming, Spring Boot, Server-Side Web Technologies, API Design, Enterprise Application Design και Microservices, διάρκειας 100 ωρών σε 7 εβδομάδες.

DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTIONERS

powered by: EY

Project Future: 9os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Το Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 107 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στo Digital Marketing & eCommerce. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών σου στο DigiCamp, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος, αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του Digital Marketing και του eCommerce. Στη συνέχεια, σε περιμένουν ακόμη 6 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης από την Google.

CORPORATE FINANCIAL OFFICER (REPORTING)

powered by: BCA COLLEGE

Project Future: 8os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Το Corporate Financial Officer (Reporting) powered by BCA College είναι ένα πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 60 ωρών και έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών στο χώρο της Χρηματοοικονομικής Διοίκησης και του Financial Reporting με την υπογραφή του BCA College και σε συνεργασία με Financial Experts από τον κόσμο της Αγοράς. Το πρόγραμμα, προσεγγίζει την ειδικότητα του Corporate Financial Officer από δύο πλευρές, αρχικά δημιουργεί το απαραίτητο υπόβαθρο για να μπορέσει ο συμμετέχον να ανταπεξέλθει στο core μέρος της εκπαίδευσης που είναι η αποτελεσματική εφαρμογή των χρηματοοικονομικών εργαλείων πάνω στο Financial Reporting των επιχειρήσεων, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο αυτές ανήκουν.

Οι υποψήφιοι σε αυτό το Fast Track Professional Certificate θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν σε βάθος τις ανάγκες του Reporting και πώς ένας Financial Officer μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές συνδυάζοντας αποτελεσματικά Οικονομικές, Χρηματοοικονομικές και Λογιστικές πληροφορίες.

DEVSECOPS ACADEMY

powered by: CODE.HUB

Project Future: 8os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Η εξειδικευμένη εκπαίδευση DevSecOps Academy powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα 80 εκπαιδευτικών ωρών σε 6 εβδομάδες, το οποίο περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εφαρμογή (hands-on) βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με DevSecOps Processes & Principles, Infrastructure & Configuration Management, Continuous Pipelines, Cloud Computing, AWS & Azure. Το πρόγραμμα γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των τμημάτων ανάπτυξης λογισμικού/ προγραμματιστών (Developers) και των τμημάτων υποδομών (Infrastructure) και λειτουργιών Πληροφορικής (Operations), εφευρίσκοντας τις βέλτιστες λύσεις Πληροφορικής, επιταχύνοντας τις διαδικασίες και έχοντας στόχο τη συνεχή βελτίωση.

DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS

powered by: EY

Project Future: 8os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Το Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 112 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στo Digital Marketing & eCommerce. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών σου στο DigiCamp, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος, αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του Digital Marketing και του eCommerce. Στη συνέχεια, σε περιμένουν ακόμη 6 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης από την Google και ένα tailor made e-learning course 5 ωρών από το Facebook!

HUMAN RESOURCES MANAGEMENT ACADEMY

powered by: AUEB

Project Future: 8os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* To πρόγραμμα Human Resources Management powered by AUEB (Athens University of Economics & Business) σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 90 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με την υπογραφή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με HR experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο, σε προκαλεί να εξασκήσεις αυτά που μαθαίνεις σε business games και hands-on ασκήσεις και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με έμπειρα στελέχη HR για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του HR.

CONSULTING ACADEMY

powered by: EY

Project Future: 8os κύκλος

*ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ* Η Consulting Academy powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες της για πρώτη φορά και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας στον δυναμικό κλάδο των συμβουλευτικών υπηρεσιών. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 60 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση σε έναν συνδυασμό soft skills και γνώσεων, που καλείται να διαθέτει και να εξελίσσει ένας σύγχρονος σύμβουλος επιχειρήσεων. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχεις τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης, δουλεύοντας σε ομάδες εργασίας υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων συμβούλων της EY Ελλάδος.

DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS

powered by: EY

Project Future: 7os κύκλος

Το Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 112 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στo Digital Marketing & eCommerce. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών σου στο DigiCamp, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος, αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του Digital Marketing και του eCommerce. Στη συνέχεια, σε περιμένουν ακόμη 6 ώρες εξειδικευμένης εκπαίδευσης από την Google και ένα tailor made e-learning course 5 ωρών από το Facebook!

TOURISM - FOOD & BEVERAGES CERTIFICATE

powered by: BCA COLLEGE

Project Future: 7os κύκλος

To πρόγραμμα Tourism – Food & Beverages Certificate powered by BCA College σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 48 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών του τουρισμού με την υπογραφή του BCA College και σε συνεργασία με food & beverages experts από τον κόσμο του τουρισμού. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με έμπειρα στελέχη του τουρισμού για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο των τουριστικών επιχειρήσεων.

TOURISM - FRONT OFFICE CERTIFICATE

powered by: BCA COLLEGE

Project Future: 7os κύκλος

To πρόγραμμα Tourism – Front Office Certificate powered by BCA COLLEGE σε καλεί να επενδύσεις στον εαυτό σου και να διεκδικήσεις έτσι μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 48 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών του τουρισμού με την υπογραφή του BCA College και σε συνεργασία με tourism experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με καταξιωμένα στελέχη του τουρισμού για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του τουρισμού.

SUSTAINABLE ENTREPRENEURSHIP AND SUSTAINABILITY REPORT

powered by: UNIPI

Project Future: 7os κύκλος

To πρόγραμμα Sustainable Entrepreneurship & Sustainability Reports powered by UNIPI (University of Piraeus) σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στη σύγχρονη πραγματικότητα που η βιώσιμη ανάπτυξη και η βιώσιμη επιχειρηματικότητα είναι προαπαιτούμενα λόγω των διεθνών συνθηκών. Καλύπτει ένα ευρύ πεδίο αντικειμένων από συγκεκριμένες δράσεις που μπορεί μια επιχείρηση να αναλάβει προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις όπως η κλιματική αλλαγή, οι αυστηρότερες νομοθεσίες, η αυξημένη πίεση από τους καταναλωτές, η ανάγκη για αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου στο πλαίσιο της 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης, μέχρι την ανάλυση Απολογισμών Βιωσιμότητας οι οποίοι είναι υποχρεωτικοί για τις μεγάλες επιχειρήσεις πλέον βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας αλλά και σημαντικό εργαλείο ανταγωνιστικής στρατηγικής τόσο για τις μεγαλύτερες όσο και για τις μικρότερες.

MOBILE APPS DEVELOPMENT

powered by: CODE.HUB

Project Future: 7os κύκλος

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Mobile Apps Development powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σχετικών με την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα (Mobile applications development) στο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα Android. Πιο συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εκτεταμένη πρακτική εμπειρία (hands-on) σε Native Android Development, Java, Kotlin Fundamentals, Mobile design aspects, Νetworking, Data Storage, Reactive Programming, Modularization, advanced topics, testing, deployment καθώς και στην υλοποίηση Enterprise Mobile Apps, εντός 100 ωρών σε 6 εβδομάδες.

FINANCIAL TECHNOLOGY (FINTECH)

powered by: CODE.HUB

Project Future: 7os κύκλος

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Financial Technology (Fintech) powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε Financial Engineering, Data Analytics, Business Intelligence, Artificial Intelligence, Machine Learning, Digital Transformation, Web & Mobile applications, Blockchain operations, Digital Signatures, Security, Cloud Engineering και άλλες σύγχρονες τεχνολογίες που αξιοποιούνται στον τομέα, συνολικής διάρκειας 60 ωρών εντός 4 εβδομάδων.

JAVA | SPRING | MICROSERVICES

powered by: CODE.HUB

Project Future: 7os κύκλος

Η εξειδικευμένη εκπαίδευση Java|Spring|Microservices powered by Code.Hub, σε αποκλειστική συνεργασία με το Athens Tech College, σε καλεί να διεκδικήσεις μια αμειβόμενη θέση πλήρους απασχόλησης στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε Object-Oriented Programming, Java, Software Engineering, Relational Databases, Spring Framework, Spring Boot, Server-Side Web Technologies, API Design, Enterprise Apps Development και Microservices, διάρκειας 100 ωρών σε 6 εβδομάδες.

BUSINESS INTELLIGENCE & DATA SCIENCES

powered by: Code.Hub

Project Future: 6os κύκλος

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής (hands-on) εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε Data & Data Management Systems, Data Warehouses, Big Data, Data Integration, Data Analysis, Data Visualization, Business Analytics (Descriptive, Predictive, Prescriptive), Dashboards, Data Mining, Machine Learning και Artificial Intelligence με χρήση της γλώσσας προγραμματισμού Python και των πιο σύγχρονων εργαλείων που υλοποιούν Business Intelligence αρχιτεκτονικές και λύσεις, όπως SQL Server Integration Services (SSIS) και Power BI.

DIGITAL MARKETING & ECOMMERCE YOUNG PRACTITIONERS

powered by: EY

Project Future: 6os κύκλος

Το Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 116 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στο digital marketing & eCommerce. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών σου στο DigiCamp, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος, αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital marketing & του eCommerce.

.NET

powered by: Code.Hub

Project Future: 6os κύκλος

Πρόκειται για ένα εντατικό πρόγραμμα hands-on εκπαίδευσης βασικών και πιο προχωρημένων αρχών σε OO Programming, C#, Relational Databases, .NET 5, Azure, Software Engineering, Agile Methodologies, Web Technologies και Enterprise Apps Development, διάρκειας 100 εκπαιδευτικών ωρών σε πέντε εβδομάδες.

DEVOPS ENGINEERING

powered by: Code.Hub

Project Future: 6os κύκλος

Η εκπαίδευση DevOps Engineering powered by Code.Hub αποτελεί ένα εντατικό πρόγραμμα 100 διδακτικών ωρών εντός πέντε (5) εβδομάδων στο οποίο με διαρκή εφαρμοσμένη (hands-on) προσέγγιση, διδάσκονται βέλτιστες πρακτικές (practices) της βιομηχανίας λογισμικού (software industry) και πρότυπα (standards), μέσα από το πρίσμα της ομαδικής συνεργασίας με καθορισμένες επαγγελματικές διαδικασίες.

PROJECT MANAGEMENT WITH AGILE SPECIALIZATION

powered by: Code.Hub

Project Future: 6os κύκλος

Το Digital Marketing & eCommerce Young Practitioners powered by ΕΥ, ανοίγει τις πόρτες του και σε καλεί να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης στον επιχειρηματικό κόσμο. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 116 ωρών, σου προσφέρει ολοκληρωμένη θεωρητική εκπαίδευση και πρακτική εξάσκηση στο digital marketing & eCommerce. Στις 81 ώρες εκπαίδευσης από industry experts και 20 ώρες πρακτικής εφαρμογής των γνώσεών σου στο DigiCamp, υπό την εκπαιδευτική καθοδήγηση εξειδικευμένων συμβούλων της EY Ελλάδος, αναλύονται σε βάθος η θεωρία, οι τεχνικές, τα εργαλεία και οι πιο σύγχρονες στρατηγικές του digital marketing & του eCommerce.

FRONT-END WEB DEVELOPMENT

powered by: Code.Hub

Project Future: 6os κύκλος

Η ανάπτυξη του front-end τμήματος μιας web εφαρμογής ασχολείται με ο,τι ο χρήστης βλέπει και αλληλεπιδρά, και τη βελτιστοποίηση της εφαρμογής ώστε αυτή η αλληλεπίδραση να γίνεται με έναν αποδοτικό, εύκολο και ταυτόχρονα ελκυστικό τρόπο. Ο τομέας αυτός απαιτεί εξειδικευμένους επιστήμονες και ανταγωνιστικούς επαγγελματίες και η εκπαίδευση αυτή έχει ως στόχο, οι συμμετέχοντες, εντός 100 διδακτικών ωρών κατά την διάρκεια πέντε (5) εβδομάδων, να αποκτήσουν θεμελιώδεις αλλά και advanced γνώσεις και εμπειρία σε HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, Web apps architecture, HTTP, REST, καθώς και εξοικείωση στα κορυφαία και πιο δημοφιλή frameworks δημιουργίας δυναμικών εφαρμογών διαδικτύου εταιρικής κλίμακας (React/Angular).

HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

powered by: AUEB

Project Future: 6os κύκλος

Το πρόγραμμα συνολικής διάρκειας 90 ωρών έχει δημιουργηθεί από μια ομάδα ειδικών της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με την υπογραφή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε συνεργασία με HR experts από τον κόσμο των επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα, σου προσφέρει μια τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση με βιωματικό τρόπο, σε προκαλεί να εξασκήσεις αυτά που μαθαίνεις σε business games και hands-on ασκήσεις και σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις σε ένα πρόγραμμα mentoring με έμπειρα στελέχη HR για να βρεις πιο εύκολα τον δρόμο σου στον κόσμο του HR.

DIGITAL MARKETING YOUNG PRACTITIONERS

powered by: CONVERT GROUP

Project Future: 5os κύκλος
PROJECT MANAGEMENT WITH AGILE SPECIALIZATION

powered by: Code.Hub

Project Future: 5os κύκλος
Business Intelligence & Analytics