←  Πίσω

Η ομάδα μας

WE ARE DREAMERS, WE ARE DOERS,

WE ARE REGENERATION.

Σέλλυ Αμπαριάν

Strategic HR & Talent Manager

The Head Hunter

''You dance love, joy and your dreams!''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κατερίνα Αργυράτου

Social Media Specialist

The Adventurer

''Θα με βρείτε οπουδήποτε έχει χιόνι ή στις αγαπημένες μου Κυκλάδες, φωτογραφίζοντας τοπία σε φιλμ και κάνοντας ήδη πλάνα για την επόμενή μου περιπέτεια!''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Mαίρη Βαξεβανοπούλου

Fundraising Lead

The Scout

''I have no special talent. I am only passionately curious’ said Albert Einstein, and as curiosity killed the cat, I now believe that I have multiple lives.''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γιώργος Ελμαλής

Legal Advisor

The Law Enforcer

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Kωνσταντίνος Κίντζιος

Deputy Director

The Force

''Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring...So, I go back to being me!''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αγγελική Μητροπούλου

Program Manager & Comms Lead

The Nerdy Catwhisperer

I am writing a book about all the things I should be doing in my life. It's an oughtobiography!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πάνος Μαδαμόπουλος - Μοράρης

Co-founder & Chief Future Officer

Ελπίδα Νάστου

Business Development Coordinator

The New kid on the block

''This is the fast lane, folks.. and some of us like it here.''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αλεξάνδρα Νικολάου

Executive Office, Operations & Treasury Manager

The Pilates Queen

Μια όμορφη μέρα για μένα ξεκινά με μια κούπα γεμάτη καφέ -πάντα σκέτος- κι ένα session Pilates! Εάν αυτά μάλιστα συνδυάζονται με τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό μου, τότε θα με βρείτε με ένα τεράστιο χαμόγελο να βγάζω selfies!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μαρίλυ Πούλη

Research & Innovations Lead

The Athlete

''Believe you can and you're halfway there!''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναστασία Σταμάτη

Project Manager

The Natureholic Smiler

Τη χαρά όταν τη μοιράζεσαι διπλασιάζεται λένε, γι’ αυτό και το χαμόγελο σπάνια το αποχωρίζομαι. Ακόμα κι όταν μπλέκω σε περιπέτειες, όπως το να χάνομαι σε δάση και βουνά και να με παίρνει η νύχτα σε πεζοπορίες μέσα στη φύση, ναι, το χαμόγελο είναι εκεί ακόμα κι αν απλώς έχει μείνει “παγωμένο” απ’ τον φόβο μου!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Σέλλυ γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1998 στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2020 από το τμήμα της Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, απέκτησε Minor στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) από το Deree και σύντομα θα είναι κάτοχος MPA από το EUC. 

 

Την πρώτη επαφή με το HR την απέκτησε στην πρακτική της άσκηση ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως Employability Consultant συνδέοντας επιχειρήσεις με κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. 

 

Έχει εργαστεί στον ανθρωπιστικό κλάδο για πάνω από 3 χρόνια αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της συμπερίληψης όλων των ανθρώπων στην αγορά εργασίας. 

 

Βλέποντας τον αντίκτυπο του ReGeneration επιδίωξε να γίνει μέλος της ομάδας αυτής ώστε να συμβάλλει έμπρακτα στο όραμα και στο έργο της οργάνωσης. Μέσω του ρόλου της γίνεται μέρος της αλλαγής της ζωής των νέων στη χώρα μας προς το καλύτερο. 

 

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και μαθαίνει Ισπανικά και Αραβικά. Λατρεύει τον χορό το οποίο φροντίζει να το δείχνει καθημερινά χορεύοντας όπου σταθεί και όπου βρεθεί! 

Η Κατερίνα γεννήθηκε το 1998 στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2020 από το University of Sussex, με σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης. Ακολούθησε τον δρόμο του Digital Marketing κάνοντας το μεταπτυχιακό της στο International Marketing στο ίδιο πανεπιστήμιο. 

 

Έζησε τέσσερα χρόνια στο Brighton της μεγάλης Βρετανίας και το 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα. Παράλληλα με τις μεταπτυχιακές σπουδές της έκανε την πρακτική της στο στήσιμο της επετειακής έκθεσης της επανάστασης του 1821 στο Μουσείο Μπενάκη.


Μετά το τέλος των σπουδών, η επαγγελματική της εμπειρία προσανατολιστηκε στο Digital Μarketing & την εταιρική επικοινωνία.

 

Στο ReGeneration έχει αναλάβει την επικοινωνία και την διαχείριση όλων των ψηφιακών καναλιών του οργανισμού ενώ παράλληλα υποστηρίζει την δημιουργία περιεχομένου και την ανάπτυξη κοινού.

 

Η Κατερίνα λατρεύει την περιπέτεια και τον αθλητισμό, φωτογραφίζοντας παράλληλα τα αγαπημένα της μέρη & αντικείμενα. Πολύ συχνά θα την βρείτε σε κάποιο βουνό πάνω στα σκι της ή σε κάποιο νησί να κάνει sup & yoga.

Η Μαίρη είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό των νέων προτάσεων που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν περισσότερους πόρους για την ανάπτυξη του προγράμματος. Φέρνει στην ομάδα την επαγγελματική της εμπειρία στο fundraising και τη διαχείριση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, έχοντας εργαστεί για περισσότερα από 12 χρόνια σε μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Την περίοδο 2012-2014 βρισκόταν στις Βρυξέλλες, όπου ως Υπεύθυνη Ανάπτυξης στο Παγκόσμιο Γραφείο της Οδηγικής Κίνησης (Girl Guides) και είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη δημιουργώντας συνεργασίες μεταξύ οργανώσεων νέων, ιδιωτικών εταιρειών και ιδρυμάτων, όπως λ.χ. το European Youth Forum.  

Έχει παρακολουθήσει workshops και σεμινάρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και στο Vlerick Business School του Βελγίου για τις Διαπραγματεύσεις, την Ηγεσία και τη Διαχείριση Έργων. Έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Εθελοντισμού των Αγώνων Special Olympics 2011, έχει διατελέσει μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ενώ εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Πιστεύει με πάθος στο έργο που παράγουν οι μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί και στο έργο των εθελοντών, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι ο καθένας από εμάς μπορεί -αν το θέλει- να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Ο Γιώργος Ελμαλής είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος των συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων EEP Legal από τον Ιούλιο του 2016.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Έλαβε πτυχίο Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχοντας φοιτήσει κι ένα εξάμηνο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης στην Ολλανδία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου νομικών σπουδών με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Leuven (KUL) στο Βέλγιο.

Από τα πρώτα του βήματα, έχοντας πρώτα συγκεντρώσει πολύτιμη εμπειρία ήδη ως ασκούμενος δικηγόρος απασχολούμενος σε δικηγορικές εταιρείες με τομέα ενασχόλησης αστικές και ποινικές υποθέσεις, συνειδητοποίησε τον προσανατολισμό του προς τον τομέα των επιχειρήσεων.

Αφού ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές, το 2010, συνεργάστηκε με τη DPG Group of Companies ως in – house νομικός σύμβουλος. Διετέλεσε διευθύνων νομικός σύμβουλος του Ομίλου DPG και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 4 χρόνια, ενώ συμμετείχε και στο Διοικητικό Συμβούλιο αρκετών εκ των Εταιρειών του Ομίλου.

Κατά την απασχόλησή του στον Όμιλο ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη και το συντονισμό της ομάδας των in-house νομικών συμβούλων του Ομίλου διαχειριζόμενος ευρεία γκάμα νομικών υποθέσεων σχετικές με διάφορους επιχειρηματικούς τομείς (online εκδόσεις,web development,digital marketing, αθλητισμό και ψυχαγωγία, φαρμακευτικά). Συνεργάστηκε στενά με τη Διοίκηση του Ομίλου παρέχοντας νομικές συμβουλές για τις βασικές δραστηριότητες και τα κυριότερα projects αυτού, όπως το σχεδιασμό και την εφαρμογή εταιρικών πολιτικών, ενδοομιλικές αναδιαρθρώσεις, εξαγορές εταιρειών, ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, διαπραγματεύσεις και σύναψη εμπορικών συμφωνιών, φορολογικό σχεδιασμό και πλάνα συμμόρφωσης με τις νομοθετικές επιταγές.

Ήταν ο πρώτος Έλληνας Δικηγόρος που έγινε μέλος του Sports Lawyers Association, το 2014.

Ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα κι ειδικότερα την επιχειρηματικότητα των νέων, υποστηρίζει τις πολιτισμικές αλληλεπιδράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων, και απολαμβάνει να ασχολείται με το σχεδιασμό νέων επιχειρηματικών δομών.

 

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος κατέχει περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς Business Development, Sales, Marketing and Communications, απασχολούμενος σε διάφορους οργανισμούς όπως Embassy of the United States in Greece, Adel/Saatchi&Saatchi, Hellas Online, United States Olympic Committee και Boussias Communications, που από τη θέση του Commercial Relationship Manager, έφερε επιτυχώς εις πέρας σημαντικά projects και παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας, κάθε χρόνο. Παράλληλα, είναι Board Member στην Επιτροπή Απασχόλησης του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου, Board Member στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Bloode που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα και τέλος, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Job-Pairs που αποτελεί ένα πρόγραμμα mentoring και επαγγελματικής εδυνάμωσης για νέους αποφοίτους που αναζητούν εργασία ή/και καθοδήγηση.

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1982 και σπούδασε Marketing στο DEREE – The American College of Greece, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το MBA του (highest distinction). Στα πλαίσια της επιμόρφωσής του πιστοποιήθηκε με Diploma in Executive Coaching & Organizational Development από την IMPACT, με το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης από το Association for Coaching. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Κολεγίου, καθώς και Φοιτητικός Αντιπρόσωπος σε 3 διαφορετικές Ακαδημαϊκές Επιτροπές. Έκτοτε, συμμετέχει ενεργά στο διάλογο των social media, μέσω LinkedIn, Facebook και Twitter, απολαμβάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους και είναι υπέρμαχος του ρητού “The only source of knowledge is experience” του Albert Einstein.

Ως Deputy Director του ReGeneration, από τις αρχές του 2017, συμβάλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση του brain-drain στις νεανικές ηλικίες, στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, καθώς και στο ουσιαστικό γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας. Χαρακτηριστικά δηλώνει: “Παρέα με μια μικρή αλλά από ατσάλι ομάδα, τείνουμε χείρα βοηθείας στη νέα γενιά, στο μέλλον του τόπου μας, δημοκρατικοποιώντας την ευκαιρία για μεταπανεπιστημιακή εκπαίδευση και απασχόληση, πάντα ευθυγραμμισμένοι με τις αλλαγές που φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Οδηγός μου ήταν και παραμένει η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνω, συνδράμοντας στην ανέλιξη χιλιάδων νέων της χώρας μας – νέων με όρεξη, πάθος, πείσμα και θέληση που κόντρα σε όλους και όλα ενώνουν τις δυνάμεις του μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο, δικό τους, δικό μας, της Ελλάδας.”

Η Αγγελική είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στην Ανώτατη Δραματική Σχολή «Εμπρός». Ανήσυχο πνεύμα με πάθος για το συναρπαστικό περιεχόμενο και τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Ιδρύτρια της συμπεριληπτικής πλατφόρμας χορού KYMA Project και συν-ιδρύτρια του Μη κερδοσκοπικού οργανισμού “KYMA Project”.

Κατέχει εμπειρία στην ανάπτυξη κοινού, στην δημιουργία περιεχομένου και στον δημόσιο λόγο ενώ παράλληλα συνηγορεί για συμπερίληψη και ισότητα. 

Βραβευμένη με το Βραβείο Ανάπτυξης για εξαιρετικές κοινωνικές πρωτοβουλίες από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι. Λάτση, μέλος του δικτύου αποφοίτων το Ιδρύματος Robert Bosch και του Ashoka Changemakers. 

Περνάει τον χρόνο της κατεβάζοντας νέες ιδέες, βλέποντας επιστημονικά βίντεο και κάνοντας βήματα προς έναν πιο μινιμαλιστικό και οικολογικό τρόπο ζωής.

Στο ReGeneration αποτελεί μέλος της ομάδας του Project Management στο κομμάτι της επικοινωνίας και του συντονισμού με στόχο την αύξηση του κοινωνικού αντικτύπου του προγράμματος.

Ο Πάνος είναι ο συνιδρυτής του ReGeneration, πρόγραμμα το οποίο ιδρύθηκε προς υλοποίηση του οράματος της δημοκρατικοποίησης της ευκαιρίας στους νέους πτυχιούχους για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ελλάδα. 

Επί του παρόντος ηγείται του τμήματος Στρατηγικής Ανάπτυξης στο Stanford University Institute for Human-Centered Artificial Intelligence. Στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης της Agora Trading (πλέον Amarla Retail). H Agora, είχε δραστηριοποίηση και αποτύπωμα σε 15+ αγορές στην περιοχή της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και προσωπικό 500+ ατόμων. ‘Εχει σπουδάσει νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M) από το University of Pennsylvania Law School (USA) καθώς και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSx) από το Stanford University Graduate School of Business όπου και κέρδισε την υποτροφία Rochat. 

Ο Πάνος υπήρξε επίσης μέλος του Advisory Council on Partnerships των Global Shapers και ο πρώτος curator των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum.

Η Ελπίδα αποφοίτησε το 2020 από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σύντομα θα είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχει δουλέψει σε Μάλτα και Ελλάδα, στον τομέα της Εκπαίδευσης, του Marketing και του Project Management.

Ούσα μία από τους finalists του προγράμματος, ασπάζεται το όραμα του ReGeneration και πιστεύει στις ίσες ευκαιρίες.

Στο ReGeneration, είναι μέλος της ομάδας του Business Development και αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ του προγράμματος και των συνεργατών του.

Για την Ελπίδα το επιχειρηματικό αποτύπωμα ήταν πάντα σημαντικό, αλλά το ανθρώπινο αποτύπωμα είναι αυτό που πραγματικά τροφοδοτεί την καθημερινότητα της.

Είναι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό κεφάλαιο και ανυπομονεί να δει τον εαυτό της να “ανθίζει” μέσα από αυτό το ρόλο!

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά και αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι ο ενθουσιασμός της για κάθε τι καινούργιο. Στον ελεύθερό της χρόνο, της αρέσει να τραγουδάει, αλλά και να ταξιδεύει.

Η Αλεξάνδρα λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον συνιδρυτή του προγράμματος και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Είναι υπεύθυνη σε καθημερινή βάση για τον έγκαιρο συντονισμό των διαδικασιών και των πολλαπλών αιτημάτων του προγράμματος, διασφαλίζοντας, έτσι, την ομαλή λειτουργία του.

 

Έχοντας εργαστεί για αρκετά χρόνια στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων στον κλάδο της Πληροφορικής, θέλησε πριν δυο χρόνια να κάνει στροφή σε ένα ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα, φέρνοντας μαζί της την απαραίτητη τεχνογνωσία των διαδικασιών.

 

Την πορεία της καθόρισαν οι μεταπτυχιακές σπουδές της στη Διοίκηση Υπηρεσιών για Στελέχη, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Η οργάνωση ενός ταξιδιού είναι η αγαπημένη της ενασχόληση, ιδίως εφόσον περιλαμβάνει εξάσκηση στο Pilates, μονή της ή με παρέα!

Η Μαρύλι είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις του Concordia University στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στα έξι χρόνια παραμονής της στον Καναδά ειδικεύτηκε στο Καναδικό δίκαιο και τις διεθνής εμπορικές σχέσεις με πιστοποίηση από το Vanier College. Είναι τελειόφοιτη Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην Γεωπολιτική Ανάλυση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Η αγάπη της για την  εκπαίδευση ξεκίνησε από τα φοιτητικά της χρόνια όπου εργάστηκε ως δασκάλα δημοτικού σε σχολεία εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας. Πιστεύει πως η εκπαίδευση αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου καθώς ορίζει την κοινωνικοοικονομική του ταυτότητα και την συλλογική προσφορά. Έχει εργαστεί στον χώρο της εξωτερικής πολιτικής σε θέματα εκπαίδευσης και τεχνολογικής ανάπτυξης με κύριο ερευνητικό ενδιαφέρον την χρήση νέων τεχνολογικών δομών που θα φέρουν την επανάσταση στον τομέα της εκπαίδευσης και της εύρεσης εργασίας. 

Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ταξιδεύει και ως αθλήτρια του beach volley προπονείται αρκετές ώρες στα γήπεδα της άμμου καθώς πιστεύει ότι ο αθλητισμός αποτελεί κομμάτι ισορροπημένου τρόπου ζωής.   

Στο ReGeneration αποτελεί μέλος της ομάδας της ομάδας του Impact Development στον συντονισμό εξασφάλισης πόρων ώστε μέσω του προγράμματος της ReGeneration περισσότεροι νέοι να έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο αντικείμενο της επιλογής τους και να ενταχθούν στον εργασιακό χώρο.

Η Αναστασία είναι απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, finalist του 12ου κύκλου του ReGeneration με επαγγελματική κατάρτιση στις διαπραγματεύσεις από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Διαθέτει τριετή εμπειρία στη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα επαγγελματικής κατάρτισης στις διαπραγματεύσεις και σε soft skills training. Ήταν συντονίστρια στον Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων “Athens Negotiations Tournament”  από την πρώτο χρόνο δημιουργίας του. Από το 2014 αποτελεί ενεργό μέλος της οργανωτικής ομάδας της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας “Let’s do it Greece”.

Στο ReGeneration ανήκει στην ομάδα του Project Management. Προγραμματίζει τις δράσεις της ομάδας και διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή όλων των σταδίων των προγραμμάτων του ReGeneration.

Η Αναστασία λατρεύει να δουλεύει για καλό σκοπό, ως μέλος μιας υπέροχης ομάδας, αλλάζοντας τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο και συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός κόσμου όπως του αξίζει να είναι!