←  Πίσω

Η ομάδα μας

WE ARE DREAMERS, WE ARE DOERS,

WE ARE REGENERATION.

Mαίρη Βαξεβανοπούλου

Executive Office, Impact Development Manager

The Scout

''I have no special talent. I am only passionately curious’ said Albert Einstein, and as curiosity killed the cat, I now believe that I have multiple lives.''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Δήμητρα
Διονυσοπούλου

Recruitment & Career Consultant

The Serial Hobbist

“Be like a pineapple - stand tall, wear a crown, and be sweet on the inside”. Η Δήμητρα έχει πάντα στο μυαλό της ότι είναι σαν ένας ανανάς με στέμμα, δεν την πτοεί που δεν τα καταφέρνει να γίνει expert. Γελά και συνεχίζει ακάθεκτη να ανακαλύψει κάτι νέο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γιώργος Ελμαλής

Legal Advisor

The Law Enforcer

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Kωνσταντίνος Κίντζιος

Business Development Director

The Force

''Sometimes I pretend to be normal, but it gets boring...So, I go back to being me!''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Κατερίνα Κυπραίου

Senior Project Manager
& Comms Lead

The Momager

“Enjoy the power and beauty of your youth; Oh never mind; you will not understand the power and beauty of your youth until they have faded But trust me, in 20 years you'll look back at photos of yourself and recall in a way you can't grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked[...]”
Αυτό το quote διαβάζεται καλύτερα ακούγοντας το εδώ. O Buz Luhrmann τα λέει ωραία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αγγελική Μητροπούλου

Communication Specialist & Junior Project Manager

The Nerdy Catwhisperer

I am writing a book about all the things I should be doing in my life. It's an oughtobiography!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Πάνος Μαδαμόπουλος - Μοράρης

Co-founder & Chief Future Officer

Tάνια Μπάντη

Partnerships Operations - Project Coordinator

The Out of the Box Thinker

''Make the best use of what is in your power, and take the rest as it happens.''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελπίδα Νάστου

Business Development Coordinator

The New kid on the block

''This is the fast lane, folks.. and some of us like it here.''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αλεξάνδρα Νικολάου

Executive Office, Operations & Treasury Manager

The Pilates Queen

Μια όμορφη μέρα για μένα ξεκινά με μια κούπα γεμάτη καφέ -πάντα σκέτος- κι ένα session Pilates! Εάν αυτά μάλιστα συνδυάζονται με τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό μου, τότε θα με βρείτε με ένα τεράστιο χαμόγελο να βγάζω selfies!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Βάσω Πολυμέρου

Project Coordinator

The Traveller

''There is no Planet B and no second change at life!''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μαρίλυ Πούλη

Impact Development Coordinator

The Athlete

''Believe you can and you're halfway there!''

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αναστασία Σταμάτη

Project Coordinator

The Natureholic Smiler

Τη χαρά όταν τη μοιράζεσαι διπλασιάζεται λένε, γι’ αυτό και το χαμόγελο σπάνια το αποχωρίζομαι. Ακόμα κι όταν μπλέκω σε περιπέτειες, όπως το να χάνομαι σε δάση και βουνά και να με παίρνει η νύχτα σε πεζοπορίες μέσα στη φύση, ναι, το χαμόγελο είναι εκεί ακόμα κι αν απλώς έχει μείνει “παγωμένο” απ’ τον φόβο μου!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Μαίρη είναι υπεύθυνη για τον συντονισμό των νέων προτάσεων που στόχο έχουν να εξασφαλίσουν περισσότερους πόρους για την ανάπτυξη του προγράμματος. Φέρνει στην ομάδα την επαγγελματική της εμπειρία στο fundraising και τη διαχείριση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, έχοντας εργαστεί για περισσότερα από 12 χρόνια σε μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Την περίοδο 2012-2014 βρισκόταν στις Βρυξέλλες, όπου ως Υπεύθυνη Ανάπτυξης στο Παγκόσμιο Γραφείο της Οδηγικής Κίνησης (Girl Guides) και είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη δημιουργώντας συνεργασίες μεταξύ οργανώσεων νέων, ιδιωτικών εταιρειών και ιδρυμάτων, όπως λ.χ. το European Youth Forum.  

Έχει παρακολουθήσει workshops και σεμινάρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και στο Vlerick Business School του Βελγίου για τις Διαπραγματεύσεις, την Ηγεσία και τη Διαχείριση Έργων. Έχει συμμετάσχει στην Επιτροπή Εθελοντισμού των Αγώνων Special Olympics 2011, έχει διατελέσει μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας ενώ εξακολουθεί να είναι ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Πιστεύει με πάθος στο έργο που παράγουν οι μη-κερδοσκοπικοί οργανισμοί και στο έργο των εθελοντών, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι ο καθένας από εμάς μπορεί -αν το θέλει- να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

 

 

Η Δήμητρα, γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1990, σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα 8+ χρόνια επιτυχημένης πορείας της στο χώρο του HR σε πολυεθνικά και start-up περιβάλλοντα την έχουν βοηθήσει στην επαγγελματική και προσωπική της εξέλιξη.

Ως HR Generalist έχει εστιάσει στους τομείς των benefits, της πρόσληψης, εκπαίδευσης και ομαλής ένταξης των υπαλλήλων στο εργασιακό τους πλαίσιο.

Υποστηρίζει πως ο καθένας μπορεί να καταφέρει να πετύχει και να εναρμονιστεί σε ένα κόσμο που τεχνολογικά συνεχώς μεταβάλλεται με σκληρή δουλειά και σωστή καθοδήγηση!

Παρακολουθώντας την πορεία και το αντίκτυπο του ReGeneration επιδίωξε να γίνει μέλος αυτής της ομάδας ώστε να συμβάλλει έμπρακτα στο όραμα και το έργο της οργάνωσης.  Νιώθει ευγνώμων που μέσω του ρόλου της αξιοποιεί την πολύχρονη εμπειρία της αλλάζοντας προς το καλύτερο τις ζωές των νέων της χώρας μας.

Χόμπι της είναι να ανακαλύπτει νέα χόμπι! Αυτή την περίοδο λατρεύει να συλλέγει και να ανταλλάσει postcards με ανθρώπους από όλο το κόσμο και να βρίσκει το ζεν της μέσα από τη γιόγκα.

Ο Γιώργος Ελμαλής είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος των συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων EEP Legal από τον Ιούλιο του 2016.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Έλαβε πτυχίο Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχοντας φοιτήσει κι ένα εξάμηνο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης στην Ολλανδία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου νομικών σπουδών με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Leuven (KUL) στο Βέλγιο.

Από τα πρώτα του βήματα, έχοντας πρώτα συγκεντρώσει πολύτιμη εμπειρία ήδη ως ασκούμενος δικηγόρος απασχολούμενος σε δικηγορικές εταιρείες με τομέα ενασχόλησης αστικές και ποινικές υποθέσεις, συνειδητοποίησε τον προσανατολισμό του προς τον τομέα των επιχειρήσεων καθώς και την έμφυτη κλίση του του για.

Αφού ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές, το 2010, συνεργάστηκε με τη DPG Group of Companies ως in – house νομικός σύμβουλος. Διετέλεσε διευθύνων νομικός σύμβουλος του Ομίλου DPG και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 4 χρόνια, ενώ συμμετείχε και στο Διοικητικό Συμβούλιο αρκετών εκ των Εταιρειών του Ομίλου.

Κατά την απασχόλησή του στον Όμιλο ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη και το συντονισμό της ομάδας των in-house νομικών συμβούλων του Ομίλου διαχειριζόμενος ευρεία γκάμα νομικών υποθέσεων σχετικές με διάφορους επιχειρηματικούς τομείς (online εκδόσεις,web development,digital marketing, αθλητισμό και ψυχαγωγία,φαρμακευτικά). Συνεργάστηκε στενά με τη Διοίκηση του Ομίλου παρέχοντας νομικές συμβουλές για τις βασικές δραστηριότητες και τα κυριότερα projects αυτού, όπως το σχεδιασμό και την εφαρμογή εταιρικών πολιτικών, ενδοομιλικές αναδιαρθρώσεις, εξαγορές εταιρειών, ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, διαπραγματεύσεις και σύναψη εμπορικών συμφωνιών, φορολογικό σχεδιασμό και πλάνα συμμόρφωσης με τις νομοθετικές επιταγές.

Ήταν ο πρώτος Έλληνας Δικηγόρος που έγινε μέλος του Sports Lawyers Association, το 2014.

Ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα κι ειδικότερα την επιχειρηματικότητα των νέων, υποστηρίζει τις πολιτισμικές αλληλεπιδράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων, και απολαμβάνει να ασχολείται με το σχεδιασμό νέων επιχειρηματικών δομών.

 

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος κατέχει περισσότερα από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς Business Development, Sales, Marketing and Communications, απασχολούμενος σε διάφορους οργανισμούς όπως Embassy of the United States in Greece, Adel/Saatchi&Saatchi, Hellas Online, United States Olympic Committee και Boussias Communications, που από τη θέση του Commercial Relationship Manager, έφερε επιτυχώς εις πέρας σημαντικά projects και παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας, κάθε χρόνο. Παράλληλα, είναι Board Member στην Επιτροπή Απασχόλησης του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου, Board Member στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Bloode που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα και τέλος, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Job-Pairs που αποτελεί ένα πρόγραμμα mentoring και επαγγελματικής εδυνάμωσης για νέους αποφοίτους που αναζητούν εργασία ή/και καθοδήγηση.

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1982 και σπούδασε Marketing στο DEREE – The American College of Greece, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το MBA του (highest distinction). Στα πλαίσια της επιμόρφωσής του πιστοποιήθηκε με Diploma in Executive Coaching & Organizational Development από την IMPACT, με το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης από το Association for Coaching. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Κολεγίου, καθώς και Φοιτητικός Αντιπρόσωπος σε 3 διαφορετικές Ακαδημαϊκές Επιτροπές. Έκτοτε, συμμετέχει ενεργά στο διάλογο των social media, μέσω LinkedIn, Facebook και Twitter, απολαμβάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους και είναι υπέρμαχος του ρητού “The only source of knowledge is experience” του Albert Einstein.

Ως Business Development Director του ReGeneration, από τις αρχές του 2017, συμβάλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση του brain-drain στις νεανικές ηλικίες, στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, καθώς και στο ουσιαστικό γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας. Χαρακτηριστικά δηλώνει: “Παρέα με μια μικρή αλλά από ατσάλι ομάδα, τείνουμε χείρα βοηθείας στη νέα γενιά, στο μέλλον του τόπου μας, δημοκρατικοποιώντας την ευκαιρία για μεταπανεπιστημιακή εκπαίδευση και απασχόληση, πάντα ευθυγραμμισμένοι με τις αλλαγές που φέρνει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση. Οδηγός μου ήταν και παραμένει η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνω, συνδράμοντας στην ανέλιξη χιλιάδων νέων της χώρας μας – νέων με όρεξη, πάθος, πείσμα και θέληση που κόντρα σε όλους και όλα ενώνουν τις δυνάμεις του μαζί μας για ένα καλύτερο αύριο, δικό τους, δικό μας, της Ελλάδας.”

Η Κατερίνα σπούδασε Marketing στο Deree και πήρε το μεταπτυχιακό της σε Mass Communication από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Έχοντας την επικοινωνία πολύ κοντά στην καρδιά της, επέλεξε αυτόν τον τομέα, δουλεύοντας σε εταιρείες επικοινωνίας όπως η V+O Communication, όπου διαχειρίστηκε ως Account Manager μεγάλους πελάτες όπως η Coca-Cola και το Hilton Athens αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών εταιρικής αλλά και προϊοντικής επικοινωνίας, media relations και event και project management.

Το 2004 και για λογαριασμό της Coca-Cola, ως ενός από τους μεγάλους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, μεταξύ άλλων, ακολούθησε την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία σε όλη την Ελλάδα ως εκπρόσωπος επικοινωνίας της εταιρείας. Μια από τις καλύτερες και δυνατότερες εμπειρίες στην καριέρα της!

Στα επόμενα χρόνια, συνέχισε να εργάζεται για την Coca-Cola, αυτή τη φορά από την πλευρά της εταιρείας σε θέσεις όπως Υπεύθυνη Επικοινωνίας για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, αποκτώντας ευρεία εμπειρία σε stakeholder engagement, media relations, crisis management, εταιρική επικοινωνία κ.ά.

Στην τελευταία της θέση ως Marketing the Category Manager, Central & Southern Europe, είχε την ευθύνη σχεδιασμού και επικοινωνίας στρατηγικών για την κατηγορία των αναψυκτικών, για τις 23 χώρες του συγκεκριμένου Business Unit.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και λίγα Ισπανικά, ταξιδεύει, λατρεύει τις συναυλίες (όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται δε, ακόμα καλύτερα!) και είναι σίγουρα κορίτσι του καλοκαιριού!

Το ReGeneration έγινε η αφορμή ώστε η καθημερινή της δουλειά να αποτελέσει και το προσωπικό της purpose για ουσιαστική προσφορά και θετικό αποτύπωμα. Κάθε μέρα προσπαθεί να λειτουργεί έτσι ώστε ό,τι κάνει να μπορεί να απαντά στο ερώτημα «τι είναι αυτό που φεύγοντας, θα αφήσεις πίσω».

Η Αγγελική είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στην Ανώτατη Δραματική Σχολή «Εμπρός». Ανήσυχο πνεύμα με πάθος για το συναρπαστικό περιεχόμενο και τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Ιδρύτρια της συμπεριληπτικής πλατφόρμας χορού KYMA Project και συν-ιδρύτρια του Μη κερδοσκοπικού οργανισμού “KYMA Project”.

Κατέχει εμπειρία στην ανάπτυξη κοινού, στην δημιουργία περιεχομένου και στον δημόσιο λόγο ενώ παράλληλα συνηγορεί για συμπερίληψη και ισότητα. 

Βραβευμένη με το Βραβείο Ανάπτυξης για εξαιρετικές κοινωνικές πρωτοβουλίες από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι. Λάτση, μέλος του δικτύου αποφοίτων το Ιδρύματος Robert Bosch και του Ashoka Changemakers. 

Περνάει τον χρόνο της κατεβάζοντας νέες ιδέες, βλέποντας επιστημονικά βίντεο και κάνοντας βήματα προς έναν πιο μινιμαλιστικό και οικολογικό τρόπο ζωής.

Στο ReGeneration αποτελεί μέλος της ομάδας του Project Management στο κομμάτι της επικοινωνίας και του συντονισμού με στόχο την αύξηση του κοινωνικού αντικτύπου του προγράμματος.

Ο Πάνος είναι ο συνιδρυτής του ReGeneration, πρόγραμμα το οποίο ιδρύθηκε προς υλοποίηση του οράματος της δημοκρατικοποίησης της ευκαιρίας στους νέους πτυχιούχους για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ελλάδα. 

Επί του παρόντος ηγείται του τμήματος Στρατηγικής Ανάπτυξης στο Stanford University Institute for Human-Centered Artificial Intelligence. Στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης της Agora Trading (πλέον Amarla Retail). H Agora, είχε δραστηριοποίηση και αποτύπωμα σε 15+ αγορές στην περιοχή της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και προσωπικό 500+ ατόμων. ‘Εχει σπουδάσει νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M) από το University of Pennsylvania Law School (USA) καθώς και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSx) από το Stanford University Graduate School of Business όπου και κέρδισε την υποτροφία Rochat. 

Ο Πάνος υπήρξε επίσης μέλος του Advisory Council on Partnerships των Global Shapers και ο πρώτος curator των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum.

H Τάνια σπούδασε Στρατηγικές Επικοινωνίας με ειδίκευση στην κοινωνική αλλαγή και Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως συντονίστρια προγραμμάτων αλλά και ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Έχει σχεδιάσει δύο πολιτιστικές διαδρομές για την πόλη της Θεσσαλονίκης με στόχο να τις παρουσιάσει ψηφιακά στο άμεσο μέλλον.

Λατρεύει να αποθηκεύει εικόνες πρώτα στο μυαλό της και μετά στη φωτογραφική της μηχανή! Η μουσική, το θέατρο και τα βιβλία θα είναι πάντα οι αγαπημένοι της μέντορες

Η Ελπίδα αποφοίτησε το 2020 από το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σύντομα θα είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Έχει δουλέψει σε Μάλτα και Ελλάδα, στον τομέα της Εκπαίδευσης, του Marketing και του Project Management.

Ούσα μία από τους finalists του προγράμματος, ασπάζεται το όραμα του ReGeneration και πιστεύει στις ίσες ευκαιρίες.

Στο ReGeneration, είναι μέλος της ομάδας του Business Development και αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ του προγράμματος και των συνεργατών του.

Για την Ελπίδα το επιχειρηματικό αποτύπωμα ήταν πάντα σημαντικό, αλλά το ανθρώπινο αποτύπωμα είναι αυτό που πραγματικά τροφοδοτεί την καθημερινότητα της.

Είναι ενθουσιασμένη για το νέο αυτό κεφάλαιο και ανυπομονεί να δει τον εαυτό της να “ανθίζει” μέσα από αυτό το ρόλο!

Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά και αυτό που τη χαρακτηρίζει είναι ο ενθουσιασμός της για κάθε τι καινούργιο. Στον ελεύθερό της χρόνο, της αρέσει να τραγουδάει, αλλά και να ταξιδεύει.

Η Αλεξάνδρα λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον συνιδρυτή του προγράμματος και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Είναι υπεύθυνη σε καθημερινή βάση για τον έγκαιρο συντονισμό των διαδικασιών και των πολλαπλών αιτημάτων του προγράμματος, διασφαλίζοντας, έτσι, την ομαλή λειτουργία του.

 

Έχοντας εργαστεί για αρκετά χρόνια στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων στον κλάδο της Πληροφορικής, θέλησε πριν δυο χρόνια να κάνει στροφή σε ένα ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα, φέρνοντας μαζί της την απαραίτητη τεχνογνωσία των διαδικασιών.

 

Την πορεία της καθόρισαν οι μεταπτυχιακές σπουδές της στη Διοίκηση Υπηρεσιών για Στελέχη, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Η οργάνωση ενός ταξιδιού είναι η αγαπημένη της ενασχόληση, ιδίως εφόσον περιλαμβάνει εξάσκηση στο Pilates, μονή της ή με παρέα!

Η Βάσω γενημμένη το 1992 στα Φάρσαλα, σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο Polish Naval Academy στην Πολωνία ως Erasmus Student.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως trainee Συμβουλευτικής εταιρείας στον τομέα των Business Plans και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Accounting Department της ίδιας εταιρείας. Σταθμός στην καριέρα της ήταν η administrative θέση που κατείχε για 3 χρόνια στην Coca Cola Hellas.

Έχοντας δοκίμασει θέσεις  σε διαφορετικούς κλάδους, τελικά βρήκε το «κάλεσμά» της στο Management και παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε Agile μεθοδολογίες.

 Στο ReGeneration αποτελεί μέλος της ομάδας του Project Management. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα από το ξεκίνημα του, είναι πολύ ενθουσιασμένη για την ένταξή της στη δυναμική του ομάδα και που θα μπορέσει να συμβάλλει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των νέων πτυχιούχων και της αγοράς εργασίας.

Η Μαρύλι είναι απόφοιτη του τμήματος Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις του Concordia University στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στα έξι χρόνια παραμονής της στον Καναδά ειδικεύτηκε στο Καναδικό δίκαιο και τις διεθνής εμπορικές σχέσεις με πιστοποίηση από το Vanier College. Είναι τελειόφοιτη Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην Γεωπολιτική Ανάλυση από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Η αγάπη της για την  εκπαίδευση ξεκίνησε από τα φοιτητικά της χρόνια όπου εργάστηκε ως δασκάλα δημοτικού σε σχολεία εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας. Πιστεύει πως η εκπαίδευση αποτελεί θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου καθώς ορίζει την κοινωνικοοικονομική του ταυτότητα και την συλλογική προσφορά. Έχει εργαστεί στον χώρο της εξωτερικής πολιτικής σε θέματα εκπαίδευσης και τεχνολογικής ανάπτυξης με κύριο ερευνητικό ενδιαφέρον την χρήση νέων τεχνολογικών δομών που θα φέρουν την επανάσταση στον τομέα της εκπαίδευσης και της εύρεσης εργασίας. 

Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να ταξιδεύει και ως αθλήτρια του beach volley προπονείται αρκετές ώρες στα γήπεδα της άμμου καθώς πιστεύει ότι ο αθλητισμός αποτελεί κομμάτι ισορροπημένου τρόπου ζωής.   

Στο ReGeneration αποτελεί μέλος της ομάδας της ομάδας του Impact Development στον συντονισμό εξασφάλισης πόρων ώστε μέσω του προγράμματος της ReGeneration περισσότεροι νέοι να έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν στο αντικείμενο της επιλογής τους και να ενταχθούν στον εργασιακό χώρο.

Η Αναστασία είναι απόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, finalist του 12ου κύκλου του ReGeneration με επαγγελματική κατάρτιση στις διαπραγματεύσεις από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 

Διαθέτει τριετή εμπειρία στη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον τομέα επαγγελματικής κατάρτισης στις διαπραγματεύσεις και σε soft skills training. Ήταν συντονίστρια στον Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων “Athens Negotiations Tournament”  από την πρώτο χρόνο δημιουργίας του. Από το 2014 αποτελεί ενεργό μέλος της οργανωτικής ομάδας της Πανελλήνιας Εθελοντικής Εκστρατείας “Let’s do it Greece”.

Στο ReGeneration ανήκει στην ομάδα του Project Management. Προγραμματίζει τις δράσεις της ομάδας και διασφαλίζει την ομαλή διεξαγωγή όλων των σταδίων των προγραμμάτων του ReGeneration.

Η Αναστασία λατρεύει να δουλεύει για καλό σκοπό, ως μέλος μιας υπέροχης ομάδας, αλλάζοντας τις ζωές των ανθρώπων προς το καλύτερο και συμβάλλοντας στην δημιουργία ενός κόσμου όπως του αξίζει να είναι!