Οι Υποστηρικτές μας

Ιδρυτικοί υποστηρικτές

Οργανισμοί που πίστεψαν στο όραμα του ReGeneration και υποστήριξαν ή συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη δράση του

Ιδρυτικοί υποστηρικτές
Παρελθοντικοί υποστηρικτές

Εταιρικοί υποστηρικτές

Οργανισμοί, με τη χρηματοδότηση των οποίων, το πρόγραμμα έχει καταφέρει να υλοποιήσει πολυάριθμες Ακαδημίες και μεγάλες πρωτοβουλίες

Συνεργάτες

Eπιλεγμένοι συνεργάτες που προσφέρουν υπηρεσίες, τεχνογνωσία και πόρους για να μπορέσει το ReGeneration να λειτουργήσει άρτια σε κάθε στάδιο.

Community Partners

Εταιρείες και οργανισμοί οι οποίοι αγκάλιασαν το Πρόγραμμα συμβάλλοντας στην προώθησή του αναπτύσσοντας συνέργειες παντός είδους.

Ο Πασχάλης είναι υπεύθυνος για το καλωσόρισμα των νέων εταιρειών στο πρόγραμμα, την δημιουργία και την εξέλιξη συνεργασιών και κυρίως να βρίσκει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα. Είναι Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Πειραιώς και σύντομα βραβευμένος με το International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η επαφή του με το πρόγραμμα ξεκίνησε από πολύ νωρίς καθώς είναι finalist των πρώτων προγραμμάτων του ReGeneration, έχοντας ζήσει και τις 2 πλευρές του προγράμματος.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως Digital Marketer, Account Manager, IT Administrator, αλλά και ως Recruiter.

Του αρέσει να γνωρίζει καινούριους ανθρώπους, να δοκιμάζεται και να απομονώνεται στην σκέψη του, ακούγοντας μουσική περπατώντας, μιμούμενος τον Forest Gump.