←  Πίσω

Τα Ορόσημα του ReGeneration

Οι “μεγάλες” στιγμές που διαμόρφωσαν τον οργανισμό μας. Από το 2014 δεν είναι αμελητέες οι “νίκες” που μας φέρνουν πιο κοντά στο όραμά μας.
Κάντε μαζί μας ένα ψηφιακό ταξίδι από τα πρώτα βήματα του ReGeneration μέχρι και σήμερα.

ReGeneration launch
2014

Στην καρδιά της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης για τη χώρα, γεννιέται το ReGeneration με όραμα τη δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας για τους νέους και τις νέες πτυχιούχους.

Πρώτες προσλήψεις
2015
Οι πρώτες 55 προσλήψεις μέσω του προγράμματος είναι γεγονός!
Νέα ομάδα
2017
Το πρόγραμμα αναπτύσσεται δυναμικά και η ανάγκη για μια στοχευμένη δομή λειτουργίας και ανάπτυξης οδηγεί στη δημιουργία της πρώτης ομάδας διαχείρισης του ReGeneration με έμπειρα στελέχη της αγοράς αλλά και νεότερα, ταλαντούχα μέλη.
1st ReGeneration Academy
2017
Aφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της αγοράς και εντοπίζοντας την έλλειψη ταλέντου σε καίριους τομείς, εισάγουμε το ReGeneration Academy, τον up/re-skilling incubator του προγράμματος και σε συνεργασία με το Coding School by kariera.gr, υλοποιούμε πιλοτικά το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης Java προγραμματισμού στην Ελλάδα για junior developers, συνδέοντάς τους με την αγορά εργασίας. 
ReGeneration Academy expands
2018

Ακολουθούν 3 ακόμα ακαδημίες σε digital marketing, data science και η πρώτη ακαδημία java4web αποκλειστικά στη Θεσσαλονίκη.

Project Future
ΟKT 2018

H επιτυχία του ReGeneration Academy οδηγεί στη μεγαλύτερη συνεργασία του προγράμματος! Το ReGeneration συναντά το φρέσκο όραμα της Τράπεζας Πειραιώς για τη στήριξη της νέας γενιάς, και λειτουργώντας ως πολλαπλασιαστής ισχύος για την ανάπτυξη των νέων, συνεργαζόμαστε στη δημιουργία του Project Future, του μεγάλου στρατηγικού προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Τράπεζας Πειραιώς.

ReGeneration meets ΙΝΣΕΤΕ
ΝOE 2018

Με πλοηγό τον τουρισμό, την αδιαμφισβήτητη κινητήριο δύναμη της ελληνικής οικονομίας και ευημερίας, το ReGeneration συμπράττει με το ΙΝΣΕΤΕ για την υλοποίηση του ReGeneration Hospitality Front Office Academy powered by Insete, την πρώτη ακαδημία εξειδικευμένης εκπαίδευσης στον τουρισμό, με άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.

5 χρόνια ReGeneration
ΜAI 2019
Το προγραμμα συμπληρώνει 5 χρόνια λειτουργίας και επιτυχίας και εκδίδει το πρώτο Impact Report που αποτυπώνει μεταξύ άλλων τη δράση και την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία και τους/ις νέους/ες της χώρας.
ReGeneration meets TΙΤΑΝ
ΑΥΓ 2019

Η επιτυχία του προγράμματος οδηγεί σε μια ακόμη μεγάλη συνεργασία! Στο πλαίσιο της προσπάθειας επιτάχυνσης της μετάβασης στη νέα ψηφιακή εποχή, ο ΤΙΤΑΝ συμπράττει με το ReGeneration για την υλοποίηση του ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab ενός προγράμματος ανάπτυξης δεξιοτήτων για νέους και νέες που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στον περιζήτητο κλάδο του data science.

Προσβασιμότητα σε ΑμεΑ
ΣΕΠ 2019

Το ReGeneration γίνεται προσβάσιμο και σε άτομα με αναπηρία και γίνεται ένα πλήρως συμπεριληπτικό πρόγραμμα που προσφέρει ισότιμες ευκαιρίες σε όλους και όλες.

Συμμετοχή στη ΔΕΘ
ΣΕΠ 2019

Το ReGeneration συμμετέχει για πρώτη φορά στη ΔΕΘ οργανώνοντας  πολυθεματικές ομιλίες και workshops για την καινοτομία, την τεχνολογία και τις εξελίξεις  στην αγορά εργασίας.

ReGen platform & app
ΝΟΕ 2019

Το ReGeneration αποκτά τη δική του πλατφόρμα και mobile app! Οι συνεργαζόμενες εταιρείες μπορούν εύκολα και γρήγορα να περιηγηθούν στην πιο δυναμική βάση δεδομένων junior ταλέντων, ενώ και οι υποψήφιοι/ες έχουν πρόσβαση σε ένα εύχρηστο εργαλείο, τόσο για την υποβολή της αίτησής τους όσο και για την διαμόρφωση του προσωπικού τους profile.

ReGeneration meets LinkedIn Learning
ΔΕΚ 2019

Με μια συνεργασία-ορόσημο κλείνει η χρονιά! Το ReGeneration ενώνει δυνάμεις με το LinkedIn Learning, τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική οnline πλατφόρμα και για πρώτη φορά, ‘’ξεκλειδώνει’’ χιλιάδες εκπαιδευτικές ευκαιρίες για όλους/ες τους/ις ReGenerators προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση σε περισσότερα από 9.000 online μαθήματα σε soft, hard και business skills.

ReGeneration meets Νέα Γεωργία Νέα Γενιά
ΙΑΝ 2020

Έναρξη χρονιάς με νέα Ακαδημία και συνεργασία, αυτή τη φορά στον κλάδο της τεχνολογίας τροφίμων. Η συνεργασία του ReGeneration με την Νέα Γεωργία Νέα Γενιά φέρνει το ReGeneration Academy for Food Innovation powered by New Agriculture New Generation που είναι και το πρώτο πρόγραμμα που αναγκάζεται να προσαρμόσει τη λειτουργία του στην Covid εποχή.

ReGen Goes Virtual
ΜΑΡ 2020

Με γρήγορα αντανακλαστικά το ReGeneration, προσαρμόζεται άμεσα στις νέες συνθήκες και προκλήσεις που φέρνει η πανδημία, και επιλέγει να μην αναστείλει τη λειτουργία του, προχωρώντας στην ψηφιακή λειτουργία των δράσεων του και ολοκληρώνοντας με επιτυχία όλα τα στάδια του προγράμματος που βρίσκονταν σε εξέλιξη.

ReGeneration meets Coursera
ΙΟΥΛ 2020
Με το Skills for Greece 2021” το ReGen προχωράει στη μεγαλύτερη συνεργασία εκπαίδευσης στην ιστορία του και αξιοποιώντας τη δυναμική του Coursera, της παγκοσμίως κυρίαρχης online πλατφόρμας εκπαίδευσης, «ξεκλειδώνει» την πρόσβαση σε 3.800 online μαθήματα και 400 εξειδικεύσεις, για δεκάδες χιλιάδες άτομα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε νέους 18-29 ετών ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας να παρακολουθήσουν μαθήματα και να λάβουν πιστοποίηση από κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου.
ReGeneration meets Microsoft
ΣΕΠ 2020
Με την πεποίθηση ότι οι συμπράξεις αυξάνουν το κοινωνικό αποτύπωμα δράσεων, ακόμα μια πολύ μεγάλη συνεργασία έρχεται στη “φαρέτρα” του ReGeneration. H κορυφαία εταιρεία λογισμικού, υπηρεσιών και τεχνολογικών λύσεων παγκοσμίως επιλέγει το ReGeneration για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας DiGiYouth με στόχο να προσφέρει ευκαιρίες up/re skilling σε νέους/ες πτυχιούχους και καταρτίζοντάς τους στις πλέον περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες, να τους/ις βοηθήσει στα επαγγελματικά τους βήματα
Ρεκόρ προσλήψεων εν μέσω πανδημίας
ΝΟΕ 2020

Από τον Μάρτιο έως το Νοέμβριο του 2020, και παρά τα δύο καθολικά lockdown στη χώρα,  το ReGeneration  τοποθέτησε σε οργανικές θέσεις εργασίας περισσότερους/ες από 421 ταλαντούχους νέους/ες, σε 273 εταιρείες πανελλαδικώς, παρουσιάζοντας ανάπτυξη της τάξης του 30%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

ReGeneration Academy 4Women in Tech
ΦΕΒ 2021

Στο πλαίσιο της επέκτασης της συνεργασίας του με τη Microsoft, το ReGeneration φέρνει  την πρώτη Ακαδημία για νέες γυναίκες που συνδέει την hands-on εκπαίδευση σε tech-related project management με θέσεις εργασίας σε περιζήτητους κλάδους τεχνολογίας!

Συνεργασία με το World Economic Forum
ΜΑΡ 2021

Το ReGeneration σχεδιάζει και θα υλοποιήσει την πρώτη εθνική πρωτοβουλία που φέρνει μαζί τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα για την εξάλειψη του χάσματος δεξιοτήτων στη χώρα, σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum, το Υπουργείο Ανάπτυξης και μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα.

ReGeneration Academy on Female IT Career pathways
ΜΑΙ 2021
Μια ακόμα εξειδικευμένη ακαδημία αποκλειστικά για γυναίκες σε συνεργασία με την INCO Academy - Work In Tech και με την υποστήριξη του Google.org.
ReGeneration meets Παπαστράτος
ΙΟΥΛ 2021

Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία του ReGeneration και τη μετεξέλιξη της Παπαστράτος σε εταιρεία με βάση την τεχνολογία και την επιστήμη, το ReGeneration Academy on Data Science έρχεται για να αναδείξει τους επόμενους επιστήμονες στον τομέα της ανάλυσης δεδομένων.

ReGeneration meets US Embassy in Athens και ΑΒ Βασιλόπουλος
ΣΕΠ 2021

Το ReGeneration με την υποστήριξη της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και της ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζουν από κοινού για πρώτη φορά το ReGeneration FEMpowermnet Initiative, μια δυναμική πρωτοβουλία με στόχο την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, καθώς και την προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση των νέων επαγγελματιών.

ReGeneration & Microsoft ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους
ΝΟΕ 2021
The ReGeneration Initiative: Upskilling Greek Youth for the Digital Era powered by Microsoft: ένα μοναδικό πιο διευρυμένο up/reskilling πρόγραμμα για όλους/ες τους/ις νέους/ες της χώρας μας, που εστιάζει στις περιζήτητες ψηφιακές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το μέλλον της εργασίας. Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.
ReGeneration meets EY
NOE 2021
Γυναίκες στην Τεχνολογία: νέα Ακαδημία για Data Engineering από το ReGeneration και την ΕΥ Ελλάδος
ReGeneration meets Sunlight
NOE 2021
Sunlight και ReGeneration στην 1η Ακαδημία Μηχανικής Παραγωγής για νέους & νέες πτυχιούχους
ReGeneration meets ΣΕΒ
ΜΑΙ 2022
Skills4Job: Η νέα πρωτοβουλία του ΣΕΒ για την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας, ξεκινά με 2 πιλοτικά προγράμματα σε συνεργασία με το ReGeneration.
ReGeneration meets Viohalco
MAI 2022
Το ReGeneration και οι εταιρείες της Viohalco συνεργάζονται στην υλοποίηση της εξειδικευμένης Ακαδημίας «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies», με στόχο την εκπαίδευση, την ενδυνάμωση και την απασχόληση νέων πτυχιούχων στον κλάδο των Μηχανικών.
To ReGeneration διπλά ''χρυσό'' στα πρώτα Women Empowered Awards 2022
IOYN 2022
Σημαντικές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες που προάγουν την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών.
DiGiYouth – 100% Επιτυχία Προσλήψεων Στο Πρόγραμμα Της Microsoft Με Το ReGeneration!
ΦΕΒ 2023

100% ποσοστό προσλήψεων μέσα σε λίγους μήνες από την αποφοίτηση των συμμετεχόντων, με την πλειοψηφία των ωφελούμενων να απορροφάται σε οργανικές θέσεις εργασίας από μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. 

Βοήθησέ μας να πετύχουμε το επόμενό μας ιστορικό ορόσημο