Βρείτε άμεσα και εύκολα τους υποψηφίους που ξεχωρίζουν!

To ReGeneration είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που προσεγγίζει ολιστικά τις ανάγκες αξιολόγησης, εκπαίδευσης και τοποθέτησης junior στελεχών στην εταιρεία σας!
Με το 80% των εταιρειών να αντιμετωπίζει δυσκολίες στην κάλυψη junior θέσεων, το ReGeneration έρχεται για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της εταιρείας και του νέου επαγγελματία. Το πρόγραμμα προσφέρει πρόσβαση σε high caliber junior ταλέντα σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε συνεργαζόμενης  εταιρείας χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση!

Οι απόφοιτοι των προγραμμάτων μας επιλεγονται μέσα από

αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και παρακολουθούν εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα ήπιων και τεχνικών δεξιοτήτων από ειδικούς των κλάδων.

Tο πρόγραμμα χαρτογραφεί τους νέους και τις νέες πτυχιούχους παράλληλα με τις ανάγκες της αγοράς παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την τοποθέτηση του κατάλληλου υποψήφιου στην κατάλληλη θέση.

Γιατί να συμμετέχετε;

01
Ενίσχυση του talent pipeline της εταιρείας σας
Οι finalists των προγραμμάτων μας έχουν αναδειχθεί μεταξύ χιλιάδων αιτήσεων και έχουν λάβει εξειδικευμένη εκπαίδευση σε soft & business skills, αλλά και hands-on εκπαίδευση στους πιο περιζήτητους τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν έλλειψη ταλέντου (π.χ. Coding, Digital Marketing, Data Science, Business Intelligence, etc.).
02
Άμεση πρόσβαση σε κατάλληλα καταρτισμένους νέους στο γνωστικό πεδίο του ενδιαφέροντός σας
Άμεση ανταπόκρισή στο κάθε αίτημα και στοχευμένες προτάσεις για την κάλυψη της εκάστοτε ανάγκης, μέσω της πλατφόρμας του ReGeneration ή απευθείας επικοινωνίας με την ομάδα.
03
Εξοικονόμηση πόρων
Η διαδικασία της προσέλκυσης, η αξιολόγηση και η εκπαίδευση του προσωπικού απαιτεί την δέσμευση πόρων, κυρίως οικονομικών. Το ReGeneration αναλαμβάνει για εσάς όλη την παραπάνω διαδικασία, χωρίς κανένα κόστος, συνδέοντας την αγορά εργασίας με τους νέους και νέες δίνοντας σε εσάς την τελική επιλογή!
04
Επένδυση στη νέα γενιά της χώρας
Ενισχύοντας τους νέους του προγράμματος και προσφέροντάς τους θέσεις ισάξιες των δεξιοτήτων τους βάζοντας την Ελλάδα ψηλά στη λίστα των νέων και κάνοντας την παραμονή τους στη χώρα μια συνειδητή επιλογή.
05
Ενίσχυση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του employer branding
Αύξηση της νεανικής απασχολησιμότητας, μειώνοντας τη φυγή των νέων ταλέντων στο εξωτερικό στηρίζοντας ένα πρόγραμμα που μάχεται καθημερινά για αυτό το σκοπό. Οι εταιρείες που συμμετέχουν ενεργά στις διάφορες δράσεις, επενδύουν σε CSR πρωτοβουλίες και στη δημιουργία αποτυπώματος για τους/τις νέους/ες και την κοινωνία.
06
Δημιουργία επικοινωνιακού ερείσματος και ευκαιρίες προβολής για την εταιρεία σας
Προβολή μέσω του επικοινωνιακού υλικού του προγράμματος (παρουσιάσεις, proposals κ.α.), καθώς και δυνατότητα για προσωποποιημένη προβολή κάθε εταιρείας ανάλογα με το βαθμό συνεργασίας και τις δράσεις στις οποίες συμμετέχει, η οποία μπορεί να αποφέρει και εξωτερικές επενδύσεις.

Πως να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα

Οι 2 μοναδικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή μιας εταιρείας στο πρόγραμμα είναι:

Διάρκεια Σύμβασης – Minimum 6 μήνες απασχόληση του υποψηφίου

Kαταβολή Μισθού – Minimum €900/μήνα μεικτά συν εργοδοτικές εισφορές

Θέλετε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα και να βρείτε το junior ταλέντο που σας ταιριάζει;

Τι είναι και πώς λειτουργεί η πλατφόρμα του ReGeneration

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι γεγονός! Πλέον, οι συνεργαζόμενες εταιρείες μπορούν εύκολα και γρήγορα να περιηγηθούν στην πιο δυναμική βάση δεδομένων junior υποψηφίων και να ξεχωρίσουν τα ταλέντα που αναζητούν, ενώ και οι υποψήφιοι/ες έχουν πρόσβαση σε ένα εύχρηστο εργαλείο, τόσο για την υποβολή της αίτησής τους όσο και για την διαμόρφωση του προσωπικού τους profile.

Κάνοντας εγγραφή στην πλατφόρμα  έχετε πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο database με εκατοντάδες profiles υποψηφίων. Μέσω του συγκεκριμένου εργαλείου, μπορείτε άμεσα και ανά πάσα στιγμή να ανακαλύψετε και να αξιολογήσετε τους/τις high caliber υποψηφίους μας, με βάση τα δικά σας κριτήρια και τις ανοιχτές θέσεις της εταιρείας σας.

 

Βρείτε την εφαρμογή στο Apple Store και στο πολύ σύντομα και στο Play Store

Συνεργαζόμενες Eταιρείες

Πάνω από 925 εταιρείες εμπιστεύτηκαν το ReGeneration για να προσλάβουν high-caliber  junior ταλέντα.

Δείτε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων εταιρειών εδώ.

Top 10 industries που προσλαμβάνουν από το ReGeneration.

No Data Found

Είπαν για εμάς