← Δελτία Τύπου

MBA Society και ReGeneration ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εβδομάδα αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα!

Business Week 2023 | 15-19 Μαΐου 2023 | «The Future of Business: How to deal with the upcoming challenges» | MBA Society και ReGeneration ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εβδομάδα αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα

Το ΜΒA’s Society σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς διοργανώνουν και φέτος το συνέδριο-θεσμό της επιχειρηματικότητας. Το Business Week 2023: The Future of Business: How to deal with the upcoming challenges,  θα διεξαχθεί στις 15 –19 Μαΐου στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και ώρες 18:00 – 21:30.

Το Business Week είναι ένα ετήσιο συνέδριο που διοργανώνεται από το ΜΒA’s Society, την κοινότητα των εν ενεργεία φοιτητών και των αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Πειραιώς, που ιδρύθηκε το 1995.

Στελέχη από κορυφαίες εταιρείες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων της αγοράς συγκεντρώνονται στο Business Week 2023 με σκοπό να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για το μέλλον στον επιχειρηματικό κόσμο και τις προκλήσεις του.

5 μέρες γεμάτες από ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε πάνελ, βασικές ομιλίες και εκδηλώσεις δικτύωσης. Συμβουλές και ανταλλαγή ιδεών σε θέματα στρατηγικής και ανάπτυξης των επιχειρήσεων σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο. Ευκαιρία επικοινωνίας με επαγγελματίες της αγοράς και με διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων.

ΜΒA’s Society και ReGeneration

Η συνεργασία του MBA Society με το ReGeneration ξεκινά το 2023 με τη συμμετοχή του οργανισμού στο Business Week 2023.

Στις 17 Μαΐου ο κ. Κωνσταντίνος Κίντζιος, Deputy Director του ReGeneration θα συμμετέχει στο Panel Discussion με θέμα “Soft Skills: Emotional Intelligence & the importance in the workplace”.

Σχετικά με το ReGeneration:

Το ReGeneration είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, το οποίο δημιουργήθηκε το 2014, με στόχο τη δημοκρατικοποίηση της ευκαιρίας των νέων πτυχιούχων για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στη χώρα μας. Σκοπός του είναι να συμβάλλει στη στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ των νέων πτυχιούχων και της αγοράς εργασίας, στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, και στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας, και του ‘brain drain’.

Μέχρι σήμερα 3.200+ νέοι/ες πτυχιούχοι έχουν τοποθετηθεί σε οργανικές θέσεις εργασίας, σε 1.000+ εταιρείες, πανελλαδικά. Το ποσοστό ανανέωσης συνεργασίας των εταιρειών με τους/τις υποψηφίους ανέρχεται στο 92%, ενώ έχουν προσφερθεί 760.000 ώρες εκπαίδευσης σε ήπιες και ψηφιακές δεξιότητες.

Είναι πρόγραμμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και υποστηρίζεται από τους: The Coca-Cola Company και The Hellenic Initiative. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr και κάντε like στη σελίδα στο Facebook και ακολουθήστε το λογαριασμό του ReGeneration στο Instagram, το LinkedIn και το TikTok.