← Δελτία Τύπου

ReGeneration Academy: νέα προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης από το ReGeneration

Το 2018 το ReGeneration, παραμένοντας δημιουργικά και εποικοδομητικά «ανήσυχο», ανανεώνεται και μας παρουσιάζει τον νέο πυλώνα της στρατηγικής του.

Δυναμικό ξεκίνημα με δύο νέους κύκλους στοχευμένους σε 

Digital Marketing και Data Science & Data Engineering σε συνεργασία με Εξέλιξη και Data.Hub, αντίστοιχα

Υποβολή αιτήσεων από 29 Ιανουαρίου έως και 9 Φεβρουαρίου

Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2018 – Το 2018 το ReGeneration, παραμένοντας δημιουργικά και εποικοδομητικά «ανήσυχο», ανανεώνεται και μας παρουσιάζει τον νέο πυλώνα της στρατηγικής του.

Έχοντας εντοπίσει στην αγορά το κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων εργασίας και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων, και επενδύοντας διαρκώς σε καινοτόμους πυλώνες, λανσάρει το ReGeneration Academy, που θα φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης.

Το ReGeneration Academy θα περιλαμβάνει στοχευμένους κύκλους, οι οποίοι θα πραγματοποιούνται στη διάρκεια του χρόνου και ανάμεσα στους γενικούς κύκλους του ReGeneration, ξεκινώντας με τους τομείς του Digital Marketing και του Data Science.

Συνδυάζοντας το μοναδικό DNA και την τεχνογνωσία του ReGeneration, με τη βαθιά γνώση και εμπειρία συνεργατών που ηγούνται εξειδικευμένων τομέων και προγραμμάτων στην αγορά, το πρόγραμμα προχωράει σε στρατηγικές συνεργασίες με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς και το Code.Hub, αντίστοιχα για το λανσάρισμα δύο στοχευμένων κύκλων:   Digital Marketing Young Practitioners powered by Excelixi και Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub. 

Το ReGeneration Academy of Digital Marketing Young Practitioners powered by Εxcelixi, απευθύνεται σε νέους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο δυναμικό χώρο του digital marketing και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο course που συνδυάζει τη θεωρητική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση με workshops & case studies. Περιλαμβάνει 100 ώρες εξειδίκευσης σε τεχνικές, εργαλεία και στρατηγικές που οδηγούν στο χτίσιμο μιας επιτυχημένης digital επικοινωνίας και ολοκληρώνεται με ένα 2ήμερο digicamp όπου οι συμμετέχοντες αναλαμβάνουν  να δημιουργήσουν  digital στρατηγική σε πραγματικά cases μεγάλων εταιρειών. Με τη λήξη του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι απόφοιτοι θα έχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να σχεδιάζουν,  συντονίζουν,  υλοποιούν και να αξιολογούν στρατηγικές digital marketing και online καμπάνιες.

Το ReGeneration Academy of Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub είναι ένα πρόγραμμα εκμάθησης βασικών αρχών data engineering, data science και business intelligence, που συνδέει άμεσα τους συμμετέχοντες με την αγορά εργασίας. Το σεμινάριο αποτελείται συνολικά από 120 ώρες και συνδέει με μοναδικό τρόπο τη θεωρία με την πράξη. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν εκτενή hands-on εμπειρία, εργαζόμενοι πάνω σε ασκήσεις και πραγματικά case studies με σκοπό να ξεκλειδώσουν νέες τεχνικές και εργαλεία χρήσης δεδομένων, ανταποκρινόμενοι σε κάθε επείγουσα ανάγκη και την έντονη ζήτηση  για Data related Specialists.

Περισσότερες πληροφορίες για το ReGeneration Academy μπορείτε να βρείτε στο https://dev-site.regeneration.gr/regeneration-academy, ενώ οι αιτήσεις για τους συγκεκριμένους κύκλους θα είναι ανοιχτές από τις 29 Ιανουαρίου έως και τις 9 Φεβρουαρίου, μέσω της ιστοσελίδας του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/ReGenerationgreece, ή βρείτε μας στο LinkedIn, στο https://www.linkedin.com/ReGeneration.

Σχετικά με το ReGeneration:

Το ReGeneration, το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, είναι μια πρωτοβουλία της κοινότητας Global Shapers Athens Hub και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας, όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’. Προσφέρει 6μηνη (κατ’ ελάχιστον) αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρίες στην Ελλάδα, 56 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ. Βασικοί υποστηρικτές του προγράμματος που συμβάλλουν καθοριστικά στη μέχρι τώρα επιτυχία και εξέλιξή του είναι η Coca-Cola, The Coca-Cola Foundation, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Επιλεγμένοι συνεργάτες, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες, την απαραίτητη τεχνογνωσία και τους πόρους ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει άρτια το πρόγραμμα σε κάθε στάδιο, είναι οι kariera.gr, OTE Αcademy, Mindshare, Deloitte, Arctic Shores και Google.

Σχετικά με την κοινότητα των Global Shapers:

Η κοινότητα των Global Shapers είναι μια πρωτοβουλία του World Economic Forum (WEF), του διεθνούς μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που εδρεύει στην Ελβετία και αποτελείται από ένα δίκτυο Hubs, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της Αθήνας. Το Global Shapers Athens Hub ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011, με στόχο να λειτουργήσει ως ο σύνδεσμος μεταξύ του WEF, του επιχειρηματικού και επιστημονικού χώρου, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και νέων προσωπικοτήτων, κάτω των 30 ετών, με ιδιαίτερες δεξιότητες και να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επικεντρωθούν στην επίτευξη κοινών κοινωνικών στόχων που αφορούν σε προβλήματα όπως η ανεργία των νέων, η επιχειρηματικότητα, η έξυπνη, διατηρήσιμη και χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη και ο εθελοντισμός στην Ελλάδα.

Σχετικά με το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Ιδρύθηκε το 2013 με στόχο την υποστήριξη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας μέσα από εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες στους αναδυόμενους τομείς της οικονομίας. Στον πυλώνα της  Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας δημιούργησε το 2014 την πρώτη Ακαδημία Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας, e-Academy, με 2 ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα το Digital Marketing Practitioner & το e-Commerce Project Manager που αριθμούν πάνω από 500 αποφοίτους από μεγάλες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.  Στη συνέχεια,  δημιούργησε τα Cutting Edge Courses, σεμινάρια μικρότερης διάρκειας, τα οποία απευθύνονται σε στελέχη που γνωρίζουν ήδη τα fundamentals του Digital και επιθυμούν να εμβαθύνουν σε επιμέρους τομείς όπως το Mobile Marketing, το Digital Marketing Strategy και το User Experience. Το 2017 δημιούργησε την πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα για Digital Transformation, η οποία  απευθύνεται στα στελέχη που καλούνται να πάρουν τις αποφάσεις για τον επιτυχημένο μετασχηματισμό των επιχειρήσεων τους. Τέλος, παρέχει εξιδεικευμένα προγράμματα digital marketing ενδοεταιρικής εκπαίδευσης, βασισμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Περισσότερα για την Εξέλιξη μπορείτε να δείτε στο www.excelixi.gr

Σχετικά με το Code.Hub

Το Code.Hub είναι το πρώτο Hub πληροφορικής στην Ελλάδα από developers για developers. Σκοπό έχει να συνδέσει όλους τους επαγγελματίες του ΙΤ χώρου, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε η hands-on γνώση να εμπλουτίζεται αλλά και να μεταφέρεται. Η ομάδα του Code.Hub δημιουργεί και ανακαλύπτει νέες ευκαιρίες εργασίας, συμβάλλει στην αναζήτηση της κατάλληλης επαγγελματικής ή εκπαιδευτικής κίνησης και σχεδιάζει από κοινού με τον κάθε προγραμματιστή την δική του καριέρα. 

Το Code.Hub είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε πολυεθνική εταιρεία, start-up ή εργαζόμενο/απασχολούμενο στον χώρο της πληροφορικής, καθώς κάθε δράση εμπλουτίζεται με επιστημονική προσέγγιση και έχει ως κύριο τρόπο υλοποίησης την “προσομοίωση του κλάδου και του εργασιακού περιβάλλοντος”. Κάθε προγραμματιστής και επαγγελματίας του χώρου της πληροφορικής, έχει την δυνατότητα να μάθει από senior developers της αγοράς και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του σε κώδικα και πραγματικά projects.  

Περισσότερα για το Code.Hub μπορείτε να δείτε στο www.codehub.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

ReGeneration:

Κατερίνα Κυπραίου, Senior Project Manager, κιν.: 6944711715, email: katerina@dev-site.regeneration.gr

Asset Ogilvy Public Relations:

Χριστιάννα Βαλλή, Account Manager, τηλ.: 210 6660433, email: christianna.valli@assetogilvy.gr