ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Το ReGeneration δεν εφησυχάζει ποτέ και ενώ συνεχίζει τη δυναμική του πορεία, παραμένει δημιουργικά και εποικοδομητικά «ανήσυχο», δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους νέους πτυχιούχους που θέλουν να ξεχωρίσουν εδώ!

Στο πλαίσιο αυτό, εισάγει νέους, καινοτόμους πυλώνες, επενδύοντας σε στοχευμένη εκπαίδευση σε τομείς της ελληνικής οικονομίας όπου υπάρχει κενό μεταξύ διαθέσιμων θέσεων και κατάλληλα καταρτισμένων υποψηφίων.

Οι στοχευμένοι αυτοί κύκλοι που θα πραγματοποιούνται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου και ανάμεσα στους γενικούς κύκλους ReGeneration, βρίσκουν «στέγη» στο ReGeneration Academy το οποίο θα φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης και συνεπώς απασχόληση σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής αγοράς εργασίας.

Συνδυάζοντας το μοναδικό DNA και την τεχνογνωσία του ReGeneration με τη βαθιά γνώση και εμπειρία συνεργατών που ηγούνται εξειδικευμένων τομέων και προγραμμάτων της αγοράς, το ReGeneration προχωράει σε στρατηγικές συνεργασίες για το λανσάρισμα καθετοποιημένων και στοχευμένων κύκλων του προγράμματος, στο πλαίσιο του ReGeneration Academy.

Η αρχή έγινε το 2017, με το ReGeneration Coding School by kariera.gr, το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης Java προγραμματισμού στην Ελλάδα, για junior developers, που συνδέει άμεσα τους συμμετέχοντες με την αγορά εργασίας, επιχειρώντας έτσι να δημιουργήσει προσφορά στην ήδη αυξημένη υπάρχουσα ζήτηση. Οι υποψήφιοι που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης και επιλογής του ReGeneration, απόλαυσαν περισσότερες από 260 ώρες hands-on JAVA Training, σε διάστημα 2 μηνών), ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει να απασχολούνται σε αντίστοιχες θέσεις.

Το 2018, το ReGeneration Academy ξεκινάει δυναμικά με άνοιγμα δύο στοχευμένων κύκλων, ReGeneration Academy of Digital Marketing Young Practitioners powered by Excelixi και το ReGeneration Academy of Data Science & Data Engineering powered by Code.Hub, αντίστοιχα.

ΤΡΕΧΩΝ ΚΥΚΛΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ