← Δελτία Τύπου

ReGeneration: Σημαντικές διακρίσεις και αναγνώριση για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Youth Employment στα HR Awards και παγκόσμια διάκριση από την Deloitte 

Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Youth Employment στα HR Awards και παγκόσμια διάκριση από την Deloitte 

Αθήνα, xx Οκτωβρίου 2018 –  Ο  7ος κύκλος του ReGeneration  έφερε μαζί του δύο πολύ σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο την αέναη προσπάθεια του προγράμματος να γεφυρώσει το κενό μεταξύ νέων πτυχιούχων και εταιρειών που αναζητούν ταλαντούχα στελέχη που θέλουν να κάνουν  ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους. Η πρώτη αφορά σε ένα ακόμα Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Youth Employment Initiative των HR Awards από το περιοδικό HR Professional και τη Boussias Communications, ενώ η άλλη, τη διάκριση από τη Deloitte και το Global Business Coalition for Education, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο εκπαίδευσης και εργασίας που ξεχώρισε το ReGeneration  και μελετά το πρόγραμμα, ως παγκόσμιο case study σχετικά με το μέλλον της εργασίας και την 4η Βιομηχανική Επανάσταση, μεταξύ κάποιων Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών.

Η επιτυχημένη πορεία, που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης, έχει επισφραγιστεί με 7 συνολικά βραβεία, 6 εκ των οποίων στα HR Awards. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αναγνώριση και επιτυχία  για το ReGeneration , είναι η διαρκής αύξηση των υποψηφίων που τοποθετούνται στην αγορά εργασίας, αλλά και των συνεργαζόμενων εταιρειών, αφού περισσότερες από 200 επιχειρήσεις έχουν ήδη εντάξει πάνω από 600 ικανούς και ταλαντούχους νέους στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Η διαρκής ανάπτυξη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο είναι ο «ακρογωνιαίος λίθος» του ReGeneration , που ήδη μετρά 35.000 ώρες εκπαίδευσης, 13.000 ώρες Κοινωνικής Προσφοράς, ενώ η επιτυχία του προγράμματος αναγνωρίστηκε και με την πρόσφατη συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και το πρόγραμμα Project Future. 

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες στον 7ο κύκλο ReGeneration, έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής και είναι πλέον διαθέσιμοι στις εταιρείες που επιθυμούν να προσλάβουν junior στελέχη μέσα από το πρόγραμμα.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration , επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ReGeneration .gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/ReGeneration greece, ή βρείτε μας στο LinkedIn, στο https://www.linkedin.com/ReGeneration .

Σχετικά με το ReGeneration :

Το ReGeneration , το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, είναι μια πρωτοβουλία της κοινότητας Global Shapers Athens Hub και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας, όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’. Προσφέρει 6μηνη (κατ’ ελάχιστον) αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρίες στην Ελλάδα, 72 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ. Βασικοί υποστηρικτές του προγράμματος που συμβάλλουν καθοριστικά στη μέχρι τώρα επιτυχία και εξέλιξή του είναι η Coca-Cola, The Coca-Cola Foundation, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Επιλεγμένοι συνεργάτες, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες, την απαραίτητη τεχνογνωσία και τους πόρους ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει άρτια το πρόγραμμα σε κάθε στάδιο, είναι οι kariera.gr, OTE Αcademy, Mindshare, Deloitte, Arctic Shores Google, Job-Pairs και ethelon

Σχετικά με την κοινότητα των Global Shapers:

Η κοινότητα των Global Shapers είναι μια πρωτοβουλία του World Economic Forum (WEF), του διεθνούς μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που εδρεύει στην Ελβετία και αποτελείται από ένα δίκτυο Hubs, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της Αθήνας. Το Global Shapers Athens Hub ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011, με στόχο να λειτουργήσει ως ο σύνδεσμος μεταξύ του WEF, του επιχειρηματικού και επιστημονικού χώρου, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και νέων προσωπικοτήτων, κάτω των 30 ετών, με ιδιαίτερες δεξιότητες και να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επικεντρωθούν στην επίτευξη κοινών κοινωνικών στόχων που αφορούν σε προβλήματα όπως η ανεργία των νέων, η επιχειρηματικότητα, η έξυπνη, διατηρήσιμη και χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη και ο εθελοντισμός στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

ReGeneration:

Κατερίνα Κυπραίου, Senior Project Manager, κιν.: 6944711715, email: katerina@dev-site.regeneration.gr

Asset Ogilvy Public Relations:Χριστιάννα Βαλλή, Senior Account Manager, τηλ.: 210 6660433, email: christianna.valli@assetogilvy.gr