← Δελτία Τύπου

Σημαντική διάκριση για το ReGeneration στην τελετή απονομής των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Μία ακόμη διάκριση για το ReGeneration που αυτή τη φορά έρχεται με το Βραβείο «Βιώσιμης - Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.  

8η στο σύνολο διάκριση για το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης 

Αθήνα, xx Δεκεμβρίου 2018 – Μία ακόμη διάκριση για το ReGeneration που αυτή τη φορά έρχεται με το Βραβείο «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.  

Σε μια εκδήλωση που αποτελεί ήδη θεσμό και που είναι αφιερωμένη στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής κοινότητας, παρουσία των οποίων το Ε.Ε.Α. απένειμε συνολικά 10 βραβεία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που άντεξαν στην κρίση, καινοτόμησαν και αναπτύχθηκαν αλλά και σε μια φοιτήτρια που διέπρεψε σε οικονομική σχολή. 

Το ReGeneration, το μεγαλύτερο και πιο πολυσυμμετοχικό πρόγραμμα απασχόλησης και εκπαίδευσης στην Ελλάδα, διακρίθηκε και πάλι για για το όραμα και την αέναη προσπάθειά του να γεφυρώσει το κενό μεταξύ νέων πτυχιούχων και εταιρειών που αναζητούν ταλαντούχα στελέχη που θέλουν να κάνουν  ένα δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους. Έχοντας πλέον στο ιστορικό του, περισσότερες από 250 επιχειρήσεις που έχουν εντάξει πάνω από 650 ικανούς και ταλαντούχους νέους στο ανθρώπινο δυναμικό τους, 40.000 ώρες εκπαίδευσης, και 15.000 ώρες κοινωνικής προσφοράς το ReGeneration, δέχεται την 8η αυτή διάκριση ως αναγνώριση του κοινωνικού του αποτυπώματος, αλλά και ως ένα μεγάλο κίνητρο να συνεχίσει να δίνει ευκαιρίες απασχόλησης αλλά και ανάπτυξης στους νέους πτυχιούχους της χώρας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration , επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ReGeneration .gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/ReGeneration greece, ή βρείτε μας στο LinkedIn, στο https://www.linkedin.com/ReGeneration .

Σχετικά με το ReGeneration :

Το ReGeneration , το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, είναι μια πρωτοβουλία της κοινότητας Global Shapers Athens Hub και δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην καταπολέμηση τόσο της νεανικής ανεργίας, όσο και του φαινομένου του ‘brain drain’. Προσφέρει 6μηνη (κατ’ ελάχιστον) αμειβόμενη απασχόληση σε πολυεθνικές και μικρομεσαίες εταιρίες στην Ελλάδα, 72 ώρες εκπαίδευσης με έμφαση στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και 25 ώρες κοινωνικής προσφοράς σε επιλεγμένες ΜΚΟ. Βασικοί υποστηρικτές του προγράμματος που συμβάλλουν καθοριστικά στη μέχρι τώρα επιτυχία και εξέλιξή του είναι η Coca-Cola, The Coca-Cola Foundation, η Ελληνική Πρωτοβουλία (The Hellenic Initiative-THI) και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Επιλεγμένοι συνεργάτες, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες, την απαραίτητη τεχνογνωσία και τους πόρους ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει άρτια το πρόγραμμα σε κάθε στάδιο, είναι οι kariera.gr, OTE Αcademy, Mindshare, Deloitte, Arctic Shores Google, Job-Pairs και ethelon

Σχετικά με την κοινότητα των Global Shapers:

Η κοινότητα των Global Shapers είναι μια πρωτοβουλία του World Economic Forum (WEF), του διεθνούς μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που εδρεύει στην Ελβετία και αποτελείται από ένα δίκτυο Hubs, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της Αθήνας. Το Global Shapers Athens Hub ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2011, με στόχο να λειτουργήσει ως ο σύνδεσμος μεταξύ του WEF, του επιχειρηματικού και επιστημονικού χώρου, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και νέων προσωπικοτήτων, κάτω των 30 ετών, με ιδιαίτερες δεξιότητες και να δώσει τη δυνατότητα σε αυτούς τους φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επικεντρωθούν στην επίτευξη κοινών κοινωνικών στόχων που αφορούν σε προβλήματα όπως η ανεργία των νέων, η επιχειρηματικότητα, η έξυπνη, διατηρήσιμη και χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη και ο εθελοντισμός στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

ReGeneration:

Κατερίνα Κυπραίου, Senior Project Manager, κιν.: 6944711715, email: katerina@dev-site.regeneration.gr

Οgilvy Pr & Influence:

Χριστιάννα Βαλλή, Senior Account Manager, τηλ.: 210 6660433, email: christianna.valli@assetogilvy.gr