← Δελτία Τύπου

Νέα εποχή για το ReGeneration

Μία εποχή ανανέωσης ξεκινά για το ReGeneration, το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης, που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το κενό μεταξύ νέων ταλαντούχων πτυχιούχων και των εταιρειών, οι οποίες δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. Με νέα ομάδα, νέα στρατηγική και ανανεωμένο λογότυπο, η πρωτοβουλία της κοινότητας Global Shapers Athens Hub αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται κοντά στους νέους ανθρώπους.

Σε δυναμική τροχιά ανανέωσης με νέα ομάδα, νέα στρατηγική & νέο υποστηρικτή

Αθήνα, Μάιος 2017 –  Μία εποχή ανανέωσης ξεκινά για το ReGeneration, το πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης, που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το κενό μεταξύ νέων ταλαντούχων πτυχιούχων και των εταιρειών, οι οποίες δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. Με νέα ομάδα, νέα στρατηγική και ανανεωμένο λογότυπο, η πρωτοβουλία της κοινότητας Global Shapers Athens Hub αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως βρίσκεται κοντά στους νέους ανθρώπους.

Με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς, η νέα στρατηγική του ReGeneration έρχεται να βοηθήσει ακόμα περισσότερο τις εταιρείες να εντοπίσουν τους ιδανικούς υποψηφίους για τη στελέχωση του δυναμικού τους, δημιουργώντας πλέον κύκλους αιτήσεων όχι μόνο σε μαζικούς αλλά και σε  στοχευμένους τομείς εργασίας. Έτσι, στηρίζει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια των νέων να απασχοληθούν σε ειδικότερους τομείς της αγοράς, βάσει και της διαθεσιμότητας κατάλληλων υποψήφιων. Παράλληλα, το πρόγραμμα συνεχίζει να συμβάλλει αποτελεσματικά  στην ανάπτυξη καινούργιων δεξιοτήτων και να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, όχι μόνο μέσα από την ιδία την απασχόληση αλλά και από ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και εθελοντικής εργασίας

Η ανανέωση του προγράμματος είναι αποτέλεσμα της στελέχωσης του ReGeneration με καινούργια ομάδα, τα μέλη της οποίας έχουν στόχο να ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές του. Την ομάδα στελεχώνουν ο Κωνσταντίνος Κίντζιος, Business Development Director και η Κατερίνα Κυπραίου, Senior Project Manager, έμπειρα στελέχη από το χώρο των πωλήσεων και της επικοινωνίας, ενώ πλαισιώνονται από νέα, δυναμικά πρόσωπα, τον Στέλιο Παπαδάκη, Business Development Coordinator,τη Ναταλία Βουρλούμη, Project Coordinator και τη Ρία Κασιώρα, Head of Executive Office & Strategic Initiatives.

Από τη φετινή χρονιά, στο πλευρό του ReGeneration, ως δωρητής, θα βρίσκεται και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Τέλος, οι ήδη υπάρχοντες υποστηρικτές, Coca-Cola, The Coca-Cola Foundation και The Hellenic Initiative (THI),  οι οποίοι έχουν συμβάλλει καθοριστικά στη μέχρι τώρα επιτυχία και εξέλιξη του προγράμματος, θα συνεχίσουν να το υποστηρίζουν σημαντικά, ώστε να μπορέσει με κάθε τρόπο να φέρει τα επιθυμητά ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.regeneration.gr, κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook στο https://www.facebook.com/ReGenerationgreece, ή βρείτε μας στο LinkedIn, στο https://www.linkedin.com/ReGeneration.

Σχετικά με την κοινότητα των Global Shapers:

Η κοινότητα των Global Shapers είναι μια πρωτοβουλία του World Economic Forum (WEF), του διεθνούς μη κερδοσκοπικού ιδρύματος που εδρεύει στην Ελβετία. Η κοινότητα των Global Shapers αποτελείται από ένα δίκτυο Hubs που ιδρύονται και διοικούνται από νέους με ιδιαίτερες δυνατότητες, ξεχωριστά επιτεύγματα και όραμα να συνεισφέρουν στην κοινωνία στην οποία ζουν. Τα προσωπικά τους επιτεύγματα, το ηγετικό τους προφίλ και η διάθεση τους να ξεχωρίσουν με τη δράση τους, είναι τα βασικά κριτήρια επιλογής τους. 

Global Shapers Athens Hub

Οι Global Shapers της Αθήνας  ξεκίνησαν τη δράση τους το Σεπτέμβριο του 2011, στη μέση της πιο σοβαρής οικονομικής κρίσης που έχει αντιμετωπίσει η Ευρώπη εδώ και έναν αιώνα. Με στόχο να λειτουργήσει ως ο σύνδεσμος μεταξύ του WEF, του επιχειρηματικού και επιστημονικού χώρου, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και νέων προσωπικοτήτων, κάτω των 30 ετών, με ιδιαίτερες δεξιότητες, οι Global Shapers Athens Hub δίνουν τη δυνατότητα σε αυτούς τους φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επικεντρωθούν στην επίτευξη κοινών κοινωνικών στόχων που αφορούν σε προβλήματα όπως η ανεργία των νέων, η επιχειρηματικότητα, η έξυπνη, διατηρήσιμη και χωρίς αποκλεισμούς οικονομική ανάπτυξη και ο εθελοντισμός στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

ReGeneration:

Κατερίνα Κυπραίου, Senior Project Manager, κιν.: 6944711715, email: katerina@dev-site.regeneration.gr

Asset Ogilvy Public Relations:

Χριστιάννα Βαλλή, Account Manager, τηλ.: 210 6660433, email: christianna.valli@assetogilvy.gr Ιωάννα Μυσιριώτη, Senior Account Executive, τηλ.: 210 6660404, email: ioanna.mysirioti@assetogilvy.gr