TESTIMONIALS

REGENERATOR
Μελίνα Μιχαλοπούλου
Public Affairs & Communication Intern

Το ReGeneration αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όσους αποφοιτούν, να κάνουν ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα με προοπτική.

HIRING PARTNER
Αναστασία Σιδέρη
External Communication Director for CEE

Το Regeneration είναι η απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει πολλά ταλαντούχα νέα παιδιά, που όταν βρουν τη κατάλληλη ευκαιρία, μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. 


REGENERATOR
Άννα Μπαχαρίδου
GD Procurement Trainee

Το ReGeneration μου προσέφερε σημαντικές ευκαιρίες για εκπαίδευση, γνωριμία με ανθρώπους που με ενέπνευσαν, και ένταξη σε ένα άκρως δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, με προκλήσεις για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.

HIRING PARTNER
Λίλα Απέργη
GD Procurement Team Leader

Το ReGeneration είναι μια σημαντική αφετηρία για την σύνδεση ανθρώπων με κοινούς στόχους, την αναζήτηση νέων προκλήσεων και ευκαιριών και την επίτευξη των μέγιστων αποτελεσμάτων μέσα από την συνεργασία και την ομαδικότητα. Γιατί η επιτυχία του οργανισμού έρχεται από την ανάπτυξη των ανθρώπων του!


REGENERATOR
Παναγιώτης Μαρκογιαννάκης
Member of Leroy Merlin Academy

Το ReGenaration αποτελεί μια ευκαιρία ζωής για όλους τους νέους, επιβεβαιώνοντας πως νέοι με γνώσεις, όνειρα και αξίες, μπορούν να έχουν ένα αξιόλογο μέλλον σε εταιρίες με αξίες και όραμα, όπως η Leroy Merlin. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, μου δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθώ στην υπέροχη ομάδα της Leroy Merlin στην Θεσσαλονίκη και να κάνω πράξη τα όνειρα μου!

HIRING PARTNER
Βανέσσα Ράφτη
Recruitment & HR Planning Manager

Συνεργαστήκαμε με το Regeneration με ένα σκοπό - τη δημιουργία στελεχών νέας γενιάς! Για εμάς όμως, σε οποιαδήποτε συνεργασία, οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά. Όταν οι άνθρωποι έχουν πάθος και όραμα για τη δουλειά τους, μας δίνουν και  εμάς κίνητρο για να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε αυτή τη συνεργασία! Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του ReGeneration!


REGENERATOR
Σοφοκλίου Γκρατισάνο
Junior Accountant

Πέραν των προγραμμάτων της εταιρίας, επωφελήθηκα αρκετά και από την συμμετοχή μου στα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ReGeneration μαθαίνοντας και αναπτύσσοντας δεξιότητες, όπως το πως να είσαι δημιουργικός και να δίνεις feedback.

HIRING PARTNER
Ρόζα Ταπίνη
HR Manager

Η ιδιαίτερα απαιτητική και ολοκληρωμένη διαδικασία αξιολόγησης των ReGenerators μας εξασφάλισε ότι το επίπεδο των υποψηφίων, από το οποίο είχαμε να επιλέξουμε, ήταν ιδιαίτερα υψηλό.


REGENERATOR
Γιάννης Λαγιόπουλος
Τμήμα Περιβάλλοντος, Υγιεινής & Ασφάλειας και Ποιότητας

Το ReGeneration είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο από νέους για νέους, οι οποίοι αφουγκράζονται τις ίδιες ανησυχίες επαγγελματικής εξέλιξης και προσωπικής ανάπτυξης με τους νέους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται, καθώς και τις ανάγκες της αγοράς.

HIRING PARTNER
Δημήτρης Τσούμας
HR Manager Greece & Saudi Arabia Metallurgy Division

Μέσα από την συμμετοχή μας στο πρόγραμμα, προσλάβαμε νέους συναδέλφους με καλό επίπεδο σπουδών και επιστημονικό υπόβαθρο. Νέους συναδέλφους με εξαιρετικούς χαρακτήρες, διάθεση και όρεξη να δουλέψουν και να δοκιμαστούν σε διάφορες πτυχές του ρόλου τους. 


REGENERATOR
Λουίζα Μότη
Analyst

Συγκρίνοντας τιςδυσκολίες που επικρατούν στην ελληνική αγορά για εύρεση εργασίας, το ReGeneration μου έδωσε την ευκαιρία να συνεργαστώ με εταιρίες που πάντα ήθελα, αλλά και με άλλες που δεν ήξερα ότι ήθελα, να βρω την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν και την δυνατότητα να διαλέξω αυτό που μου ταιριάζει περισσότερο. 

HIRING PARTNER
Γιάννης Σπυρόπουλος
CEO

 Έως τώρα έχουμε προσλάβει τέσσερεις interns μέσω του προγράμματος, εκ των οποίων οι τρεις έχουν παραμείνει και μετά το αρχικό εξάμηνο, και οι δύο οδεύουν για σύντομη προαγωγή.


REGENERATOR
Νικολέτα Παυλίτινα
Graduate Trainee Applications & OSS

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ReGeneration που μου έδωσε την ευκαιρία αυτή τη στιγμή να εργάζομαι για μια εταιρεία όπως η Vodafone Ελλάδος, με πραγματικά τόσες πολλές επιλογές να απλώνονται μπροστά μου. 

HIRING PARTNER
Γρηγόρης Κονούκλας
Resourcing & Talent Consultant

Για εμάς οι ReGenerators, μαζί με τους VF Discoverers, αποτελούν σημαντικά μέλη της οικογένειας της Vodafone επιτυγχάνοντας την εισαγωγή νέων αξιών και μιας νέας κουλτούρας στην εταιρεία, στοιχεία απολύτως απαραίτητα για την ύπαρξη καινοτομίας που τόσο επιθυμούμε και επιδιώκουμε.


REGENERATOR
Δανάη Βελλιάδου
Chemical Engineer

Το ReGeneration πίστεψε στις δυνατότητές μου και με έφερε σε επαφή με τον Όμιλο ΤΙΤΑΝ, που μέσα από ουσιαστικό on-the-job trainingαξιοποίησε τις επιστημονικές μου γνώσεις, με βοήθησε να αναπτύξω τις δεξιότητές μου και φρόντισε για την ομαλή μετάβασή μου από την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο εργασιακό περιβάλλον.

HIRING PARTNER
Νεοκλής Μανάρης
Quality Control Manager

Στηρίζουμε το ReGeneration από τον πρώτο κύκλο του προγράμματος γιατί γνωρίζουμε ότι ανάμεσα στους  ReGenerators θα βρούμε το ταλέντο και τις δεξιότητες, τις καινοτόμες ιδέες και τη διάθεση για αλλαγή που χρειάζονται σήμερα οι εξωστρεφείς και ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.


REGENERATOR
Γιώτα Οικονόμου
Junior Developer, Management Solutions

Το ReGeneration με βοήθησε να επαναπροσδιορίσω τον τρόπο που βλέπω τον εαυτό μου, να αναδείξω τις δυνατότητες μου και να κυνηγήσω τα όνειρά μου.

HIRING PARTNER
Russo Riccardo
Director, DACC Consulting

Το ReGeneration βοηθά στην καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας και ειδικότερα για εμάς, γεφυρώνει Ιταλία και Ελλάδα μέσω μίας υπέροχης συνεργασίας, καθώς αναπτύσει τις δεξιότητες των νέων αποφοίτων, παρουσιάζει νέες ευκαιρίες και ανοίγει μία απεριόριστη καριέρα στον τομέα τον επιχειρήσεων.


REGENERATOR
Αναστασία Ματσουκοπέτρου
Human Resources Management Trainee

Το ReGeneration αποτελεί εφαλτήριο για την ένταξη των νέων ανθρώπων στην ελληνική αγορά εργασίας, προσφέροντάς τους νέες ευκαιρίες και προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον. 

HIRING PARTNER
Mαίρη Τσαγκαράκη
Ηead of Human Resources

To ReGeneration είναι απόδειξη ότι Greek brains δεν έχουν γίνει εντελώς drained. Υπάρχουν αξιόλογα ταλέντα που έμειναν στην Ελλάδα και δεν πήγαν στο εξωτερικό. Το Πρόγραμμα τους δίνει την ευκαιρία να μείνουν και να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους προσφέροντας τις φρέσκιες ιδέες τους και την τεχνογνωσία τους στον ελληνικό επαγγελματικό στίβο και είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε και εμείς σε αυτήν την πρωτοβουλία. 


REGENERATOR
Άννα Νιφόρου
Junior Accountant

Σ’ ένα τόσο μεταβαλλόμενο και μη αξιοκρατικό περιβάλλον το ReGeneration με προέτρεψε να πιστέψω στις ικανότητες μου, να αποδείξω στον εαυτό μου ποια είμαι και να θέσω θεμελιώδεις αξίες τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άνθρωπος κάνοντας μια δυναμική αρχή στον Όμιλο Forthnet. Είναι μεγάλη ευκαιρία το να είσαι ReGenerator. 

HIRING PARTNER
Αυγουστίνος Μοναστηριώτης
Financial Settlements Manager

Το ReGeneration βοηθά νέους πτυχιούχους δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των σπουδών τους και τον εθελοντισμό σε διάφορους τομείς της κοινωνίας μας αιμοδοτώντας το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου με αξιόλογους ανθρώπους & επαγγελματίες συνάμα.