Στέλιος Παπαδάκης
Senior Business Development Coordinator

Ο Στέλιος γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1992, σπούδασε για 4 χρόνια στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αμέσως μετά το πτυχίο του έκανε το 1ο μεταπτυχιακό του στο τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (κατεύθυνση: Financial Risk Management) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκλέχθηκε εκπρόσωπος των συμφοιτητών του τμήματός του. Αυτή τη στιγμή κάνει το 2ο μεταπτυχιακό του με αντικείμενο το Strategic Human Resources Management στο ALBA Graduate Business School.

Η περίπτωσή του είναι από μόνη της ξεχωριστή μιάς και είναι το 1ο άτομο που βρήκε δουλειά στο ReGeneration από το ReGeneration! Κοινώς, επιλέχθηκε τον Ιανουάριο του 2017 για την καινούρια ομάδα που τρέχει πλέον το πρόγραμμα για να κάνει την 6-μηνη, τότε, πρακτική του μέσω του ReGeneration, όντας finalist του 4ου κύκλου του προγράμματος. Σήμερα, αισθάνεται περήφανος που έχει συνεισφέρει τα μέγιστα ώστε να βρουν δουλειά μέσω του προγράμματος πάνω από 300 νέοι από τη στιγμή που ξεκίνησε να εργάζεται για το ReGeneration και ταυτόχρονα να προσλάβουν από το πρόγραμμα πάνω από 130 νέες εταιρείες μέσα σε μόλις 1,5 χρόνο!

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην ICAP Group ως Management Consulting Intern, ενώ υπήρξε εθελοντής του Job Fair Athens 2016 αλλά και εθελοντής της Emfasis Foundation, οργανισμός που στόχο έχει να βοηθήσει τους άστεγους συνανθρώπους μας.

Τέλος, κυνηγάει οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική ευκαιρία του παρουσιάζεται ενώ λατρεύει τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το μπάσκετ (έπαιζε από τα 7 έως τα 16 του), όπως επίσης και την παγκόσμια ιστορία, τη γεωγραφία, τα ταξίδια, τα επιτραπέζια παιχνίδια και τα κόμικς.

Θεωρεί το ReGeneration ως το πρόγραμμα που θα διαμορφώσει μια ολοκαίνουρια κουλτούρα απασχόλησης στην Ελλάδα για τις εταιρείες και τους νέους απόφοιτους και νιώθει τυχερός που συμμετέχει ενεργά στην περαιτέρω ανάπτυξη του προγράμματος!