Με κύριο στόχο και όραμα τη στήριξη των νέων της χώρας, το ReGeneration για πρώτη φορά προχωράει στη μεγαλύτερη συνεργασία εκπαίδευσης στην ιστορία του προγράμματος!

Έτσι, σε συνεργασία με το Coursera, την παγκοσμίως κυρίαρχη online πλατφόρμα εκπαίδευσης, και του Workforce Recovery Initiative της πρωτοβουλίας για τον COVID-19,  «ξεκλειδώνει» δωρεάν την πρόσβαση σε 3.800 online μαθήματα και 400 εξειδικεύσεις, για δεκάδες χιλιάδες νέους, φέρνοντας στην Ελλάδα online μαθήματα και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις από κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, όπως Stanford, Yale, INSEAD, Imperial College London κ.ά.

Οι άδειες πρόσβασης στα online μαθήματα του Coursera απευθύνονται σε νέους 18-29 ετών, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους και ανέργους, σε σπουδαστές και μόνιμους αξιωματικούς των Στρατιωτικών Σχολών (18-40 ετών), σε μόνιμα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, καθώς και σε Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας (18-40 ετών).

Στηρίζοντας το όραμα του ReGeneration για ενδυνάμωση της νέας γενιάς, η Τράπεζα Πειραιώς, αγκάλιασε αυτή την πρωτοβουλία και προχώρησε σε μια στρατηγική συνεργασία του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Project Future, του ReGeneration και του Coursera. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους νέους που κάνουν αίτηση στο Project Future, και ανεξαρτήτως της πορείας της αίτησής τους, να λάβουν μια άδεια χρήσης από το Coursera και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, στον τομέα ενδιαφέροντός τους. Στόχος μέσα από την επέκταση αυτής της στρατηγικής συνεργασίας είναι η δημιουργία της γενιάς επαγγελματιών του αύριο και η εξασφάλιση πρόσβασης στην εκπαίδευση σε τομείς αιχμής για όσο το δυνατόν περισσότερους νέους.  

Οι εγγραφές στα online μαθήματα ενδιαφέροντός σας πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως 31/10/2020. Κατόπιν εγγραφής, η πρόσβαση στα μαθήματα θα ισχύει έως 31/12/20. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες και θέλεις να διεκδικήσεις πρόσβαση στο Coursera, μπες εδώ. Περισσότερες πληροφορίες για τη μεγάλη συνεργασία του ReGeneration με το Coursera μπορείς να δεις εδώ.