Πασχάλης Σταμπουλής
Business Development Coordinator

Ο Πασχάλης είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς, το οποίο και ολοκλήρωσε εντός τεσσάρων ετών και μάλιστα με αξιοσημείωτη επίδοση. Η κλίση του στο Management, καθώς και οι επικοινωνιακές του δεξιότητες τον οδήγησαν στην αναζήτηση επαγγελματικών προοπτικών σχετικών με το Business Development. Το ReGeneration αποδείχθηκε το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας, αφού ύστερα από την επιλογή του στους finalist του 5ου κύκλου, πήρε την ευκαιρία που διακαώς επιθυμούσε και πλέον εργάζεται για το ίδιο το πρόγραμμα στο αντικείμενο που αγαπά.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως Digital Marketer, Account Manager, IT back-office administrator, αλλά και ως Mentor Recruiter για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό “Tipping Point”.

Πλέον, από τη θέση του Junior Business Development Coordinator εργάζεται καθημερινά με πάθος και με στόχο να συνεισφέρει μέσω του προγράμματος στην αύξηση της νεανικής απασχολησιμότητας και την καταπολέμηση του Brain Drain στην Ελλάδα.

Κάθε μέρα είναι για τον ίδιο μία διπλή πρόκληση. Από τη μία θέλει να προσφέρει ευκαιρίες στους νέους να αποκατασταθούν επαγγελματικά πάνω σε αυτό που ονειρεύονται και από την άλλη να βοηθήσει τις εταιρείες να βρουν ικανά και ταλαντούχα στελέχη!

Μότο του: ”Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, και κάθε εμπόδιο αποτελεί εμπειρία και ευκαιρία να βελτιωθείς, αρκεί να είσαι έτοιμος”.