Παναγιώτης Μαδαμόπουλος-Μοράρης
ReGeneration Co-Founder & Motivator in Chief

Ο Πάνος είναι ο συνιδρυτής του ReGeneration, πρόγραμμα το οποίο ιδρύθηκε προς υλοποίηση του οράματος της δημοκρατικοποίησης της ευκαιρίας στους νέους πτυχιούχους για μετα-πανεπιστημιακή εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ελλάδα. 

Επί του παρόντος ηγείται του τμήματος Στρατηγικής Ανάπτυξης στο Stanford University Institute for Human-Centered Artificial Intelligence. Στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης της Agora Trading (πλέον Amarla Retail). H Agora, είχε δραστηριοποίηση και αποτύπωμα σε 15+ αγορές στην περιοχή της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής και προσωπικό 500+ ατόμων. 'Εχει σπουδάσει νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (LL.M) από το University of Pennsylvania Law School (USA) καθώς και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MSx) από το Stanford University Graduate School of Business όπου και κέρδισε την υποτροφία Rochat. 

Ο Πάνος υπήρξε επίσης μέλος του Advisory Council on Partnerships των Global Shapers και ο πρώτος curator των Global Shapers Athens Hub, πρωτοβουλία του World Economic Forum.