Νικόλαος Βαρβέρης
Junior Business Development Manager

Ο Νικόλαος Βαρβέρης γεννημένος την 01/01/1992, κατάγεται από τον Δήμο Ηρωικής Πόλεως Νάουσας Ημαθίας και αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του ReGeneration καθώς ως Finalist του 4ου κύκλου κατάφερε να προσληφθεί στη Leroy Merlin. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα εντάχθηκε στο Graduate πρόγραμμα της εταιρίας (Leroy Merlin Academy) το οποίο και τελείωσε έχοντας την υψηλότερη βαθμολογία στον Πυλώνα του Εμπορίου. Στην πορεία, αφού αξιολογήθηκε, πέρασε Development Center και ανέλαβε υπεύθυνος συμπληρωματικών προϊόντων του καταστήματος Πυλαίας και εξυπηρέτησης επαγγελματιών πελατών Horeca – AirBnB. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον τομέα του εξαγωγικού εμπορίου Οίνων και Φρούτων στην περιοχή της Ημαθίας. Σημαντική στιγμή στην πορεία του είναι η συμβολή του ως συν-ιδρυτής και στέλεχος της StartUp διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού “OVIVIEW”.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας λαμβάνοντας έπαινο και υποτροφία για τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Από το 2017 σπουδάζει συμβουλευτική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου και Life Coaching στο Coaching Evolution Center.

Έχει υπάρξει πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών Ημαθίας, ιδρυτής και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Forum Φοιτητών AEGEE στην Καστοριά, μέλος της AIESEC, της CISV International και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

Το άοκνο ενδιαφέρον του για συνεχή κατάρτιση και κοινωνική προσφορά τον έκανε τον Σεπτέμβρη του 2019 να αποδεχτεί με μεγάλη χαρά την πρόκληση ένταξης του στο ReGeneration, αλλάζοντας τόπο κατοικίας και δουλειά, μιας και ο σκοπός του προγράμματος και το κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνει, το καθιστούσε για αυτόν μέγιστο κίνητρο!