Κωνσταντίνος Κίντζιος
Business Development Director

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος κατέχει περισσότερα από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς Business Development, Sales, Marketing and Communications, απασχολούμενος σε διάφορους οργανισμούς όπως Embassy of the United States in Greece, Adel/Saatchi&Saatchi, Hellas Online, United States Olympic Committee. Τελευταίος του σταθμός, η θέση του Commercial Relationship Manager στην Boussias Communications, όπου εργάστηκε συνολικά 6 έτη, έφερε επιτυχώς εις πέρας σημαντικά projects και παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας, κάθε χρόνο.

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1982 και σπούδασε Marketing στο DEREE – The American College of Greece, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το MBA του (highest distinction). Στα πλαίσια της επιμόρφωσής του πιστοποιήθηκε με Diploma in Executive Coaching & Organizational Development από την IMPACT, με το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης από το Association for Coaching. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Κολεγίου, καθώς και Φοιτητικός Αντιπρόσωπος σε 3 διαφορετικές Ακαδημαϊκές Επιτροπές. Έκτοτε, συμμετέχει ενεργά στο διάλογο των social media, μέσω LinkedIn, Facebook και Twitter, απολαμβάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους και είναι υπέρμαχος του ρητού “The only source of knowledge is experience” του Albert Einstein.

Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ως Business Development Director του ReGeneration θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, στην διακράτηση νέων ταλέντων εντός των συνόρων και φυσικά στο γεφύρωμα των νέων ταλαντούχων πτυχιούχων με εταιρείες που επιθυμούν να επενδύσουν στη νέα γενιά στελεχών.