Κωνσταντίνος Κίντζιος
Business Development Director

Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος κατέχει περισσότερα από 13 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε τομείς Business Development, Sales, Marketing and Communications, απασχολούμενος σε διάφορους οργανισμούς όπως Embassy of the United States in Greece, Adel/Saatchi&Saatchi, Hellas Online, United States Olympic Committee και Boussias Communications, που από τη θέση του Commercial Relationship Manager, έφερε επιτυχώς εις πέρας σημαντικά projects και παράλληλη αύξηση της κερδοφορίας, κάθε χρόνο. Παράλληλα, είναι Board Member στην Επιτροπή Απασχόλησης του ΕλληνοΑμερικανικού Επιμελητηρίου, Board Member στην μη κερδοσκοπική εταιρεία Bloode που στοχεύει στην αύξηση του ποσοστού των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα και τέλος, μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Job-Pairs που αποτελεί ένα πρόγραμμα mentoring και επαγγελματικής εδυνάμωσης για νέους αποφοίτους που αναζητούν εργασία ή/και καθοδήγηση.

Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1982 και σπούδασε Marketing στο DEREE – The American College of Greece, απ’ όπου ολοκλήρωσε και το MBA του (highest distinction). Στα πλαίσια της επιμόρφωσής του πιστοποιήθηκε με Diploma in Executive Coaching & Organizational Development από την IMPACT, με το ανώτατο επίπεδο πιστοποίησης από το Association for Coaching. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του υπήρξε Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης του Κολεγίου, καθώς και Φοιτητικός Αντιπρόσωπος σε 3 διαφορετικές Ακαδημαϊκές Επιτροπές. Έκτοτε, συμμετέχει ενεργά στο διάλογο των social media, μέσω LinkedIn, Facebook και Twitter, απολαμβάνει την επικοινωνία με τους ανθρώπους και είναι υπέρμαχος του ρητού “The only source of knowledge is experience” του Albert Einstein.

Ως Business Development Director του ReGeneration, από τις αρχές του 2017, συμβάλει ουσιαστικά στην καταπολέμηση του brain-drain στις νεανικές ηλικίες, στην ενίσχυση της νεανικής απασχολησιμότητας, καθώς και στο ουσιαστικό γεφύρωμα του χάσματος μεταξύ του νέου πτυχιούχου και της αγοράς εργασίας. Χαρακτηριστικά δηλώνει: «Bρήκα το πάθος μου! Γιατί όπως λέει και ο “φίλος” Simon Sinek, I found my WHY! Κόντρα σε κρίση και καθημερινές δυσκολίες, η ηθική ικανοποίηση που λαμβάνω είναι τεραστίων διαστάσεων και αποτελεί τον οδηγό μου για να συνεχίσω τόσο σε προσωπικό όσο και συλλογικό επίπεδο να παλεύω για να βοηθούμε εμπράκτως τη νέα γενιά να βρίσκει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, να πείθεται να μείνει στην Ελλάδα μας, αντιλαμβανομένη τις υπαρκτές ευκαιρίες, να ξεχωρίζει και να εξελίσσεται τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και όλοι εμείς στο ReGeneration να γεμίζουμε με υπερηφάνεια που ακόμη ένας νέος βρήκε το δρόμο του!»