Κωνσταντίνα Τσιαούση
Executive Office | Operations & Impact Development Coordinator

Η Κωνσταντίνα γεννήθηκε στην Λάρισα και ειναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο London Metropolitan University και ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό τα δύο τελευταία χρόνια.

Μετά από τρία χρόνια διαμονής στο Λονδίνο, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου και συμμετείχε στον 7ο κύκλο του ReGeneration. Λίγους μήνες αργότερα, απορροφήθηκε από το ίδιο το πρόγραμμα και πλέον ανήκει στην ομάδα του ReGeneration ως Executive Office και Operations & Impact Development Coordinator. Νιώθει αισιόδοξη για την επαγγελματική της εξέλιξη, καθώς είναι σε μία θέση που της παρέχει τη δυνατότητα να βοηθήσει νέους πτυχιούχους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους και να ακολουθήσουν την καριέρα που επιθυμούν.

Της αρέσει πολύ να ταξιδεύει γι’αυτό και βρίσκει πάντα χρόνο έστω και για σύντομα weekend getaways. Ως summer child, προτιμά να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της τους καλοκαιρινούς μήνες ταξιδεύοντας παρέα με κάποιο βιβλίο.