Κατερίνα Κυπραίου
Senior Project Manager

Η Κατερίνα σπούδασε Marketing στο Deree και πήρε το μεταπτυχιακό της σε Mass Communication από το Πανεπιστήμιο του Leicester.

Έχοντας την επικοινωνία πολύ κοντά στην καρδιά της, επέλεξε αυτόν τον τομέα, δουλεύοντας σε εταιρείες επικοινωνίας όπως η V+O Communication, όπου διαχειρίστηκε ως Account Manager μεγάλους πελάτες όπως η Coca-Cola και το Hilton Athens αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών εταιρικής αλλά και προϊοντικής επικοινωνίας, media relations και event και project management.

Το 2004 και για λογαριασμό της Coca-Cola, ως ενός από τους μεγάλους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, μεταξύ άλλων, ακολούθησε την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία σε όλη την Ελλάδα ως εκπρόσωπος επικοινωνίας της εταιρείας. Μια από τις καλύτερες και δυνατότερες εμπειρίες στην καριέρα της!

Στα επόμενα χρόνια, βρέθηκε να εργάζεται ακόμα για την Coca-Cola, αυτή τη φορά από την πλευρά της εταιρείας σε θέσεις όπως Υπεύθυνη Επικοινωνίας για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, αποκτώντας ευρεία εμπειρία σε stakeholder engagement, media relations, crisis management, εταιρική επικοινωνία κ.ά.

Στην τελευταία της θέση ως Marketing the Category Manager, Central & Southern Europe, είχε την ευθύνη σχεδιασμού και επικοινωνίας στρατηγικών για την κατηγορία των αναψυκτικών, για τις 23 χώρες του συγκεκριμένου Business Unit.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και μαθαίνει Ισπανικά, ταξιδεύει και λατρεύει τις συναυλίες (όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται δε, ακόμα καλύτερα!).

Βλέπει το ReGeneration σαν ένα συναρπαστικό ταξίδι και ελπίζει ότι θα συνεισφέρει και η ίδια στην μεγαλύτερη επιτυχία του προγράμματος αυτού!