Γιώργος Ελμαλής
Legal Advisor

Ο Γιώργος Ελμαλής είναι Δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος των συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων EEP Legal από τον Ιούλιο του 2016.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Έλαβε πτυχίο Νομικής από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχοντας φοιτήσει κι ένα εξάμηνο στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης στην Ολλανδία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου νομικών σπουδών με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Leuven (KUL) στο Βέλγιο.

Από τα πρώτα του βήματα, έχοντας πρώτα συγκεντρώσει πολύτιμη εμπειρία ήδη ως ασκούμενος δικηγόρος απασχολούμενος σε δικηγορικές εταιρείες με τομέα ενασχόλησης αστικές και ποινικές υποθέσεις, συνειδητοποίησε τον προσανατολισμό του προς τον τομέα των επιχειρήσεων καθώς και την έμφυτη κλίση του του για.

Αφού ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές , το 2010, συνεργάστηκε με τη DPG Group of Companies ως in – house νομικός σύμβουλος. Διετέλεσε διευθύνων νομικός σύμβουλος του Ομίλου DPG και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για 4 χρόνια, ενώ συμμετείχε και στο Διοικητικό Συμβούλιο αρκετών εκ των Εταιρειών του Ομίλου.

Κατά την απασχόλησή του στον Όμιλο ήταν υπεύθυνος για την επίβλεψη και το συντονισμό της ομάδας των in-house νομικών συμβούλων του Ομίλου διαχειριζόμενος ευρεία γκάμα νομικών υποθέσεων σχετικές με διάφορους επιχειρηματικούς τομείς (online εκδόσεις,web development,digital marketing, αθλητισμό και ψυχαγωγία,φαρμακευτικά). Συνεργάστηκε στενά με τη Διοίκηση του Ομίλου παρέχοντας νομικές συμβουλές για τις βασικές δραστηριότητες και τα κυριότερα projects αυτού, όπως το σχεδιασμό και την εφαρμογή εταιρικών πολιτικών, ενδοομιλικές αναδιαρθρώσεις, εξαγορές εταιρειών, ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, διαπραγματεύσεις και σύναψη εμπορικών συμφωνιών, φορολογικό σχεδιασμό και πλάνα συμμόρφωσης με τις νομοθετικές επιταγές.

Ήταν ο πρώτος Έλληνας Δικηγόρος που έγινε μέλος του Sports Lawyers Association, το 2014.

Ενδιαφέρεται για την επιχειρηματικότητα κι ειδικότερα την επιχειρηματικότητα των νέων, υποστηρίζει τις πολιτισμικές αλληλεπιδράσεις και τις πρωτοβουλίες των νέων, και απολαμβάνει να ασχολείται με το σχεδιασμό νέων επιχειρηματικών δομών.