11ος Γενικός Κύκλος
ReGeneration

Η ναυαρχίδα του ReGeneration, για νέους πτυχιούχους από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα ανοίγει για 11η φορά τις πόρτες της!

Είσαι πτυχιούχος με ή χωρίς αναπηρία από οποιοδήποτε ακαδημαϊκό background και θέλεις να αρπάξεις την ευκαιρία για ένα ταξίδι κατάρτισης σε soft skills αλλά και μια αμειβόμενη θέση απασχόλησης; Ο 11ος γενικός κύκλος είναι το εισιτήριό σου. Μάθε περισσότερα εδώ.

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη!

Cloud Tools & Technology
powered by Microsoft

Η νέα μεγάλη συνεργασία του ReGeneration είναι πλέον γεγονός! Έχεις background πληροφορικής και STEM, θέλεις να εκπαιδευτείς και να κάνεις τα πρώτα ή τα επόμενά σου επαγγελματικά βήματα στον ανερχόμενο κλάδο του Cloud Computing; Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις αίτηση στο Cloud Tools & Technologies powered by Microsoft.

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν μέσα Σεπτέμβρη.

Μάθε περισσότερα εδώ.

Project Future 5
powered by ReGeneration Academy

Η συνεργασία του ReGeneration με το προγραμμα Project Future της Τράπεζας Πειραιώς συνεχίζεται και ο 5ος κύκλος του Project Future έρχεται, με νέες εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις σε τομείς της αγοράς που παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας! Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες!

Οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν αρχές Οκτώβρη.

ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab II
powered by TITAN

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Όμιλος τσιμέντων ΤΙΤΑΝ εμπιστεύεται το ReGeneration, για τη διεξαγωγή του ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab powered by TITAN. Θες να γίνεις data scientist; Το ReGeneration Academy for Digital Acceleration | Data Science Lab powered by TITAN είναι το εισιτήριο που ψάχνεις. Stay tuned για να μάθεις περισσότερα. 

Μάθε περισσότερα εδώ.