Αγγελική Mητροπούλου
Communication & Content Associate

Η Αγγελική είναι επαγγελματίας της Επικοινωνίας και του Πολιτισμού με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στην Ανώτατη Δραματική Σχολή «Εμπρός». Ανήσυχο πνεύμα με πάθος για το συναρπαστικό περιεχόμενο και τα θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Ιδρύτρια της συμπεριληπτικής πλατφόρμας χορού KYMA Project και συν-ιδρύτρια του Μη κερδοσκοπικού οργανισμού "KYMA Project”.

Κατέχει εμπειρία στην ανάπτυξη κοινού, στην δημιουργία περιεχομένου και στον δημόσιο λόγο ενώ παράλληλα συνηγορεί για συμπερίληψη και ισότητα. 

Βραβευμένη με το Βραβείο Ανάπτυξης για εξαιρετικές κοινωνικές πρωτοβουλίες από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ι. Λάτση, μέλος του δικτύου αποφοίτων το Ιδρύματος Robert Bosch και του Ashoka Changemakers. 

Περνάει τον χρόνο της κατεβάζοντας νέες ιδέες, βλέποντας επιστημονικά βίντεο και κάνοντας βήματα προς έναν πιο μινιμαλιστικό και οικολογικό τρόπο ζωής.

Στο ReGeneration αποτελεί μέλος της ομάδας του Project Management στο κομμάτι της επικοινωνίας και του συντονισμού με στόχο την αύξηση του κοινωνικού αντικτύπου του προγράμματος.