Αλεξία Κόλλα
Project Coordinator

H Αλεξία γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1994, σπούδασε Ψυχολογία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (DEREE) και παράλληλα ολοκλήρωσε minor στον τομέα του Communications.

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στο κομμάτι των πωλήσεων αλλά και ως Digital Account Specialist σε διαφημιστική εταιρεία.

Είναι υπέρμαχος του ρητού «Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο» και πιστεύει πως το γεγονός ότι αποτελεί finalist του 8ου κύκλου του ReGeneration συνέβη για να αποκτήσει τελικά την ευκαιρία να ασχοληθεί, με αυτό που πάντοτε επιθυμούσε: να επικοινωνεί με τους ανθρώπους και να βοηθά όπως μπορεί για να είναι χαμογελαστοί. Στόχος της είναι, με την θέση της στον οργανισμό ως Project Coordinator να βοηθήσει στην μείωση της νεανικής ανεργίας στην χώρα μας, καθώς και να συμβάλει στο να νιώσουν οι υποψήφιοι των ερχόμενων κύκλων την ελπίδα και την ευγνωμοσύνη που ένιωσε η ίδια σαν υποψήφια του προγράμματος.

Αγαπάει πολύ τα ταξίδια αφού την γεμίζουν με νέες εμπειρίες, καθώς και την φωτογραφία, αφού της επιτρέπει να αποτυπώνει τις όμορφες στιγμές. Όταν δε ταξίδια και φωτογραφία συνδυάζονται, τόσο το καλύτερο για την ίδια.