Αλεξάνδρα Νικοπούλου
Project Coordinator

H Αλεξάνδρα γεννήθηκε το 1994 και είναι απόφοιτη του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει κάνει το μεταπτυχιακό της στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον τομέα Mediterranean Studies, ενώ ασχολείται με την έρευνα σε δύο Κέντρα Μελετών. Μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και της αρέσουν οι νέες τεχνολογίες.

Η ενασχόλησή της με τον εθελοντισμό και φοιτητικούς οργανισμούς, όπως η AIESEC, από τα πρώτα χρόνια των σπουδών της, την οδήγησαν στο να εξερευνήσει τομείς πέρα από το πρίσμα των σπουδών της και να ασχοληθεί με το Marketing, το Communications και το HR. Η ανάγκη της να προσφέρει την οδήγησε αργότερα στο να ασχοληθεί με το Labyrinth of Senses, ένα βιωματικό workshop εξοικείωσης με την Αναπηρία, όπου διετέλεσε Business Development Coordinator.

Στόχος της τα επόμενα χρόνια και αυτό που ελπίζει να μάθει μέσα από το ReGeneration, είναι να βρει αυτό που την εμπνέει και να εξερευνήσει διαφορετικές πτυχές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, συνεχίζοντας να προσφέρει.

Πιστεύει ότι το ReGeneration μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η ελληνική αγορά εργασίας και να δώσει ευκαιρίες στους νέους να αναπτυχθούν μένοντας στην Ελλάδα και δημιουργώντας μια νέα γενιά εργαζομένων. Για το λόγο αυτό χαίρεται που της δόθηκε η ευκαιρία να γίνει μέρος του προγράμματoς και να συμβάλει ενεργά στο σκοπό του.