Αγγελίνα Μήλα
Impact Development Junior Manager

Η Αγγελίνα είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με παράλληλες σπουδές στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Deree - The American College of Greece, με υποτροφία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Ως φοιτήτρια, θέλησε να εξερευνήσει και άλλους επαγγελματικούς κλάδους για να βρει αυτό που της αρέσει. Η περιέργειά της αυτή την οδήγησε στον εθελοντισμό (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) αλλά και στο να συνειδητοποιήσει ότι θέλει, μέσω την δουλειάς της, να έχει έναν κοινωνικό αντίκτυπο. Η τελευταία εργασιακή της εμπειρία ήταν στους τομείς της τεχνολογικής εκπαίδευσης και της ένταξης ευπαθών ομάδων, ενώ είναι εθελόντρια σε δράσεις υποστήριξης αστέγων. 

Πιστεύει πολύ στην δύναμη που έχει η εκπαίδευση να ενδυναμώνει τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση των νέων, ώστε οι ίδιοι να έχουν ευκαιρίες να εργαστούν, να εξελιχθούν τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά και να γίνουν ενεργά μέλη της κοινωνίας. Της αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να μαθαίνει από τις συνθήκες γύρω της αλλά και από τους συνεργάτες της.

Στην ομάδα του ReGeneration συμμετέχει στην ομάδα που είναι υπεύθυνη για την εξασφάλιση πόρων ώστε περισσότεροι νέοι στη χώρα μας να έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους και να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα, μεγαλώνοντας τον αντίκτυπο του προγράμματος στην Ελλάδα.